Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe maak je een Sky Wireless Router met Virgin kabel Gebruik
Sky draadloze routers mogelijk meer dan een computer te worden gebruikt met elke breedbandverbinding . Virgin kabel internet service vereist dat de router accepteren een IP-adres en DNS-adressen direct van de kabel internet netwerk om goed te functioneren als een Internet - sharing gateway voor de meerdere systemen . De instellingen van de router kan worden benaderd met behulp van een webbrowser voor aanpassingen zelfs zonder een actieve internetverbinding zolang de router is aangesloten op de computer . Instructies
1

Sluit het ene uiteinde van een netwerkkabel aan op de Ethernet-netwerk -aansluiting op een computer , en sluit vervolgens het andere uiteinde aan op een van de poorten aan de achterkant van de Sky draadloze router met uitzondering van de " WAN "jack . kopen van 2

Sluit de binnenkomende Virgin netwerkkabel aan op de " internet " poort van de Maagd kabelmodem .

Steek 3 ene uiteinde van een ander netwerkkabel aan op de " computer" -aansluiting aan de achterkant van de Maagd kabelmodem en sluit het andere uiteinde op de " WAN " aansluiting op de achterkant van de Sky draadloze modem . Steek de stekker in het modem en laat 3 tot 5 minuten voor een verbinding naar Virgin kabel te worden vastgesteld .

Boot 4 up ( start ) van de computer die is aangesloten op de Sky draadloze router en activeer de webbrowser ( Firefox , Internet Explorer , Opera , enz. ) . In de adresbalk van de browser , het IP-adres " 192.168.0.1 " en druk op de toets " Enter " . Wanneer de router log - in scherm verschijnt in de browser , voert u "admin " als gebruikersnaam en " sky " voor het wachtwoord met kleine letters en zonder de aanhalingstekens , druk dan op de knop 'Verzenden' .
5

Klik op " Draadloze Instellingen " aan de linkerkant van het configuratiescherm en wijzig de SSID om iets unieks . Genereer een nieuwe WPA - PSK draadloze beveiligingssleutel en schrijf dan die toets neer op een stuk papier , zodat het in de netwerkinstellingen van alle computers die zullen worden op het netwerk kan worden ingevoerd .

Click 6 op " WAN Setup" aan de linkerzijde configuratiemenu en in het resulterende scherm , de- selecteer " Reageren op Ping op Internet WAN poort . " Terwijl in dit scherm , zorg ervoor dat "Use DHCP " is geselecteerd , zodat de router geeft elke computer op het netwerk met een individuele lokale IP-adres en de gedeelde DNS ( Domain Name Service ) informatie door Virgin kabel aan de router toegewezen .
< br > 7

Sla alle instellingen in de Hemel draadloze router-configuratie . Eerst uit te loggen , moet u de router toegang wachtwoord te wijzigen in iets unieks, dat gemakkelijk kan worden onthouden , maar niet makkelijk voor iemand anders te raden . De router zal automatisch log je uit de sessie en zal eisen dat de nieuwe wachtwoord worden ingevoerd . Gebruik het nieuwe wachtwoord in te loggen op de router en vervolgens weer aanmelden op de router-configuratie proces te voltooien .
8

Voer de router WPA - PSK draadloze encryptie beveiligingscode in de netwerkinstellingen van elk computersysteem betekende toegang tot het internet via de router . Door het gebruik van een beveiligingssleutel , zal de verbinding alleen worden gedeeld met mensen die je toegang toestaan ​​.

Previous: Next:
  draadloze routers
·Vista AirPort Express Probleme…
·Hoe je 2 WiFi Routers worden g…
·Hoe je dit bestand gebruiken :…
·Hoe om gegevens van de ene com…
·How to Set Up een router van B…
·Hoe kan ik mijn DWL - 650 met …
·Hoe maak je een router wijzige…
·Hoe u het MAC -ID wijzigen op …
·Hoe de Admin Password Reset op…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Voor categorie 6A datacenters 
·Hoe je LAN In HPVM 
·EAP -verificatiemethoden 
·Soorten Problemen in Ad - Hoc Netwerk 
·How to Set Up een WNR2000 
·How to Set Up Draadloos internet op een …
·Hoe om te leren Cisco Online 
·Hoe te Unnetwork Computers 
·Hoe kan ik mijn MSN Default Gateway Prob…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com