Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe om gegevens van de ene computer naar de andere met behulp van een Router
De overdracht van gegevens tussen twee computers vroeger was een moeizaam proces , dat het gebruik van kabels of draden nodig . Dankzij technologische ontwikkelingen , het overzetten van bestanden kan nu worden gemakkelijk gedaan met behulp van een draadloze router . Instructies
1

Open het menu Start op de computer die uw bestanden bevat . Klik op ' verbinding maken . " Er verschijnt een venster met de lijst van beschikbare netwerken . Selecteer uw netwerk en klik vervolgens op de connect knop . U wordt gevraagd om de beveiligingssleutel . Vul uw passphrase te worden aangesloten .

Place 2 de bestanden die u wilt overbrengen in uw openbare map door ze te selecteren en te klikken op de rechter knop op uw computer muis . Vervolgens klikt u op "kopiëren . " Blader nu naar uw openbare map door te klikken op de adresbalk en typen : X : \\ users \\ publiek . De X staat voor de stationsletter waar u uw besturingssysteem hebt geïnstalleerd in de openbare map . Klik met de rechtermuisknop ergens in de map en klik op "plakken . " Uw gekopieerde bestand wordt weergegeven in de openbare map .
3

Ga naar uw startmenu . Klik op ' Configuratiescherm'. Klik op " netwerk en internet .. Open" het Netwerkcentrum " menu . Klik op de knop met een pijl op het ( in dezelfde lijn waarop " het delen van openbare mappen " wordt geschreven ) om meer opties te geven. Klik op de optie ' delen inschakelen, zodat iedereen met netwerktoegang bestanden kan openen . " klik vervolgens op de " apply " optie de instellingen effectief te maken .

Turn 4 op de computer waarop u bestanden wilt overzetten . Open het startmenu en klik op de optie "netwerk " . het pictogram voor de computer die uw bestanden bevat, zal verschijnen in deze map . Klik op het pictogram om het te openen . dit brengt u naar de gedeelde openbare map voor die computer . Klik op de " publiek " . map Selecteer de bestanden die u nodig hebt om te dragen , en rechts - klik met de muis Klik op de . " optie copy "

Type 5 ( X : \\ ) . in uw adresbalk in dezelfde map toegang tot uw schijf X. Hier X staat voor de naam van het besturingssysteem schijf . klik met de rechtermuisknop ergens in het station , klik op " plakken . " de overgezette bestanden moet nu worden weergegeven op beide computers .
< br >

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe houd ik mijn draadloos Int…
·PS3 Problemen met de aansluiti…
·Verschil tussen LAN & WAN Wire…
·Netgear Wireless - N Router WN…
·Kunt u Haak een vaste lijn naa…
·Hoe te Get Off het opgelost pa…
·Hoe verleng ik de Range op een…
·Hoe te EnGenius Problemen 
·Problemen met een DIR - 615 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik Boost een WRT150N ? 
·Hoe te VoIP toe aan een Cisco LAN 
·In SAP Basis , Wat is de Autorisatie Mat…
·Hoe je mensen houden van het hacken van …
·Hoe te delen draadloos internet via LAN …
·Wat zijn de voordelen van informatietech…
·VoIP Phone Vergelijking 
·Hoe te Cat6 kabel Crimp 
·Hoe maak je een Home Comcast computer to…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com