Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe kan ik Boost een WRT150N ?
Uw draadloze router van Linksys is een voordeel voor een huishouden dat meerdere computers die moeten draadloos verbinding met het internet heeft . Helaas kan je niet krijgen het bereik of de snelheid die je verwacht wanneer het apparaat is gekocht . Verschillende acties kunnen direct verhoging van de signaalsterkte van uw Linksys WRT150N . Instructies

Positie 1 van de router op een centrale locatie in het huishouden . Als de router is gevestigd in een kelder of het onderste niveau van een multi - verhaal thuis , verliest u een deel van de signaalsterkte . Kopen van 2

Verwijder alle elektronische obstakels, zoals aquariums , draadloze telefoons en microgolven , die kunnen interfereren met het draadloze signaal . Als zij niet kunnen worden verplaatst , verplaats je router weg van dit soort items .
3

Koop een Cat6e ( categorie 6 Ethernet ) kabel vanaf uw lokale computer op te slaan . De meeste routers worden geleverd met een cat5e kabel . Sinds de Linksys WRT150N is met behulp van de nieuwste draadloze N -technologie , zal een Cat6e haar assortiment en de signaalsterkte te maximaliseren . Vervang alle bestaande cat5e kabels met de Cat6e kabel aangesloten op de Linksys router .
4

Een upgrade van de antenne op de Linksys router . De meeste routers hebben een omni - directionele antenne , waardoor het signaal verspreidt in alle richtingen . Als uw computer is gelegen in n zijn waar het signaal is niet binnen bereik is, verspil je het signaal . De aanschaf van een high-gain antenne zal het signaal naar het specifieke gebied waar de computer bevindt zich richten toestaan ​​.
5

Koop een draadloze repeater . Zendrepeaters zal direct stimuleren de signaalsterkte van uw Linksys-router . Verdeel de repeater tussen uw computer en de Linksys router en zet het apparaat aan . U zult merken een toename van de signaalsterkte en het bereik .
6

Zorg ervoor dat de draadloze adapter in uw computer is ook wireless N. Een draadloze N -router ( WRT150N ) alleen ten goede komt van de laptops en computers die draadloos hebben N -adapters . Raadpleeg de literatuur van uw computer om te bepalen of u een draadloze N -netwerkadapter . U kunt upgraden naar een draadloze N adapter door het bezoeken van uw lokale computerwinkel . Veel draadloze N adapter kan zowel in een computer worden geïnstalleerd of aangesloten via uw PC sleuf of USB -poort .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Wat is 802.11 BG Wireless in e…
·Hoe het opzetten van beveiligi…
·Mijn laptop Gestopt aansluiten…
·Hoe je draadloze signaalsterkt…
·Hoe maak je een Wireless Adapt…
·Ik ben in staat om verbinding …
·Hoe het opzetten van een WiFi-…
·Hoe te Teken op Wireless Secur…
·Voordelen van Wireless Computi…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·TightVNC Verbreekt tijdens het wachten o…
·Hoe te gebruiken SIP VoIP 
·Hoe te installeren Active Directory Syst…
·Hoe u uw standaard Internet Provider wij…
·Ganglia Vs . Munin 
·Internet Modem Vs . Router 
·Hoe de netwerksleutel wijzigen in Window…
·De Login voor DD - WRT routers 
·Hoe Hook Up Netgear Dual 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com