Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Mijn laptop Gestopt aansluiten op het draadloze netwerk
Laptops kunnen verbindingsproblemen voor een verscheidenheid van redenen , zoals elektrische stroomuitval of mysterieus netwerk van ervaren ' kicks ' , dat gooi je de verbinding . Oplossingen voor laptop verbindingsproblemen variëren en vaak om het controleren en wijzigen van instellingen voor de netwerkverbinding . Echter, sommige problemen vereisen matige tot geavanceerde probleemoplossing die inhoudt dat het aansluiten van uw laptop rechtstreeks op een modem . Wat je nodig hebt
Laptop
Draadloze router
internetmodem
Ethernet kabel
Toon Meer Aanwijzingen
1

Controleer of uw laptop probeert te gebruik van de juiste netwerk . Klik op het Internet of het netwerk icoon verbinding in het systeemvak , gelegen aan de onderkant van het scherm naast de klok. Klik op " Draadloze netwerken weergeven " als u Windows XP . Kijk voor de naam van uw netwerk in de lijst . Klik op de naam van het netwerk , indien dit nog niet is geselecteerd , en klik op de knop " Connect " om Windows poging een verbinding tot stand te hebben. Klik met de rechtermuisknop op de naam van het netwerk in en selecteer het tabblad "Verbinding" . Bevestigen dat het ' automatisch verbinding wanneer dit netwerk binnen bereik is " is aangevinkt . Klik op "OK . " Kopen van 2

Wijzig uw draadloze adapter instellingen netwerk en bevestigen dat de adapter goed werkt . Klik op de knop "Start " . Klik met de rechtermuisknop "Mijn Computer" in Windows XP of "Computer " in Windows 7 en Vista . Kies " beheren ". Klik op " Device Manager " uit de lijst . Dubbelklik op " Network Adapters " om de lijst uit te breiden . Klik met de rechtermuisknop uw adapter en kies 'Eigenschappen'. Bevestigen dat het vak "status" in het tabblad " Algemeen " leest " Dit apparaat werkt correct . " Klik op het tabblad " Energiebeheer " . Verwijder het vinkje uit het selectievakje ' De computer mag dit apparaat uitschakelen om energie te besparen " . Klik op ' OK ', sluit uit Apparaatbeheer en de poging om een internetverbinding tot stand .
3

Wijzig Workgroup de naam van uw computer naar de juiste naam indien aangesloten op een ad - hoc ( computer - naar - computer ) draadloos netwerk . Klik op de knop "Start " en klik op "Configuratiescherm " om het te openen . Selecteer de sectie " Prestaties en onderhoud " in Windows XP of in de sectie " Systeem en beveiliging " in Windows 7 en Vista . Klik op " Systeem " in Windows XP om de doos Systeemeigenschappen te openen . In Windows 7 of Vista , klik op " Systeem " en vervolgens " Geavanceerde systeeminstellingen " om deze te openen . Klik op het tabblad "Computer Name " . Kijk naar de " Werkgroep" naam en ervoor zorgen dat dit de juiste naam voor uw ad - hoc -netwerk . Klik op de knop "Wijzigen" , voer de juiste naam in de " Werkgroep" ruimte en klik op "OK . " Windows probeert automatisch opnieuw verbinding met het draadloze netwerk .
4

Voer een complete power- cyclus op uw modem , draadloze router en de computer . Sluit uw laptop . Haal de stekker van zowel de internet modem en de draadloze router uit het stopcontact en wacht ten minste twee minuten . Eerst opnieuw verbinding met internet modem , wacht op verbinding lichten om de draadloze router verschijnen en opnieuw te verbinden . Zet uw laptop en de poging om verbinding te maken met het netwerk .
5

Configureer uw draadloze router met verschillende instellingen . Zoek een Ethernet-kabel . Sluit de Ethernet- kabel aan op uw laptop en de modem naar een directe internetverbinding tot stand . Open de Windows Command Prompt , typ " ipconfig /all " en druk op ' Enter '. Noteer de genummerde adres vermeld als de ' default gateway . " Open een venster Internet- browser en typ het standaard gateway in de adresbalk . Voer administratieve gebruikersnaam en het wachtwoord van de router en druk op ' Enter '. Ga naar de sectie ' basic setup " en bevestigen dat " DHCP "is ingesteld op " ingeschakeld . " Ga naar de sectie "status" en vind de " DHCP refresh " en " DHCP vernieuwen " knoppen . Klik op de " vernieuwen " en dan " refresh " om het IP- adres van de router te vernieuwen . Ga naar het gedeelte draadloze beveiliging en de draadloze " shared key " of wijzigen " password . " Sla de instellingen op . Dichterbij het ​​browservenster . Haak uw laptop tegen de internetmodem en poging om een ​​draadloze verbinding tot stand .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe snel is 3G ? 
·Hoe maak je opnieuw configurer…
·Hoe u uw computer gebruiken al…
·DIY : WiFi Antenne 
·Hoe maak je een Wireless Chann…
·Hoe to Change een Standaard Na…
·Mijn Linksys Wireless Card maa…
·Wat is er nodig om Stel Wi - F…
·Soorten Wireless Protocollen 
  Related Articles
Hoe te verbinden van een laptop op een d…
Hoe maak je verbinding een draadloze rou…
Hoe je DSL gebruiken Met een draadloze l…
Hoe maak je een draadloze router install…
Hoe configureer ik mijn laptop te werken…
Hoe kan ik een laptop configureren voor …
Hoe vindt mijn draadloze router instelli…
How to Set Up Linksys Wireless - G in ee…
Hoe te testen mijn router Signal at Home…
  Netwerken Articles
·Het automatisch laden Linksys Wireless z…
·Hoe te verbergen achter een Proxy Browse…
·Zal Elke Laptop Werk aan mijn RoadRunner…
·Hoe maak je verbinding een pc naar een l…
·Hoe de Lokale Admin wachtwoord wijzigen …
·Hoe om te bepalen of UDP -verbindingen B…
·LAN- verbinding tussen een laptop en een…
·Hoe maak je een router gebruiken voor ee…
·Hoe te Packet meld Met Alert in Snort 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com