Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
DIY : WiFi Antenne
Of op zoek naar de kracht van verhoging van een bestaande Wi - Fi- antenne of het bouwen van een antenne van de grond af , er zijn vele manieren om Wi - Fi-ontvangst te stimuleren zonder beschietingen uit geld om een elektronicawinkel . Sommige ontwerpen kunnen worden gemaakt voor minder dan $ 5 en zal dergelijke connectiviteit te bieden als een commercieel gebrandmerkt antenne . Het stimuleren van een bestaande antenne

Veel WiFi antennes komen met een extender aansluiting die wordt aangesloten op zowel de ontvanger als de USB -poort van een laptop of desktop computer . Met de uitbreiding zorgt voor verplaatsing van de antenne een betere ontvangst locatie .

Stimuleren van Wi - Fi-ontvangst is een kwestie van het creëren van een groter oppervlak voor het vastleggen van de Wi - Fi-signaal . Een frisdrankblikje is een uitstekende keuze vanwege de zeer flexibele materiaal .

Snijd de bovenkant af van het blikje en plaats de Wi - Fi ontvanger in . Het verhogen van de kan hoog in een kamer zal zich ook uitstrekken het bereik van de signalen kan ontvangen . Als de bron van het Wi - Fi-signaal afkomstig is van buiten , het plaatsen van de booster in een open raam kan nog verder te stimuleren .
Het creëren van een antenne

Een methode
het creëren van een antenne is met een draadloos pigtail kabel gebruiken . Draadloze pigtail kabel worden aangeschaft van elektronische aanbod winkels en kan worden uitgerust met een N - type connector en chips kan om een antenne te maken . De aankoop van de materialen om de antenne te maken kan de kosten van een goedkope USB-adapter rivaal , dus zorg ervoor om te vergelijken prijsstelling .

Een andere optie gebruikt een lengte van man-naar - male USB-kabel met een uiteinde aangesloten op de computer en de andere sloeg door een metalen taartvorm . Wees in de richting van het draadloze signaal , kan deze methode effectief zijn in het oppakken van een sterke Wi - Fi-signaal zijn, maar u kunt minder succes met zwakkere signalen hebben .
Veiligheid en Rechtmatigheid < br >

Het is belangrijk op te merken dat de draadloze antennes die in de handel verkrijgbaar zijn getest om te garanderen dat zij geen computer onderdelen niet beschadigen . Zelfgemaakte antennes zijn niet getest en kunnen problemen met de onderdelen in de USB of draadloze kaart veroorzaken .

Bovendien , met behulp van een zelfgemaakte of commerciële draadloze antenne te halen een signaal dat je niet bevoegd bent om toegang te krijgen is tegen de wet in veel regio's .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe naar Draadloos internet in…
·Hoe maak je een Siemens Gigase…
·Hoe te Broadband Access Get op…
·Hoe je Public Wireless Interne…
·Hoe te gebruiken Windows XP om…
·Hoe een Ad Hoc netwerk met Win…
·Welke informatie kan worden ge…
·Hoe maak je een cantenna verdi…
·Geschiedenis van de 4G-technol…
  Related Articles
Hoe om WiFi Signal Boost 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe Set Up WiFi Internet 
Hoe het opzetten van een WiFi-router 
Hoe maak je verbinding een draadloze rou…
Hoe kan ik een upgrade antenne installer…
Hoe maak je een WiFi -router met Verizon…
Hoe maak je een WiFi Booster Zorg 
Hoe om WiFi Staartjes verdienen met RJ45…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een interne IP-adres blokker…
·Hoe kunnen mensen zien je bestanden als …
·Hoe te Flow Control op een Router inscha…
·Hoe maak je een schotelantenne te maken …
·Wat doet Server niet gevonden Mean ? 
·Hoe kan ik mijn IP-adres Opdrachtprompt …
·Hoe om te controleren Uw IP-adres 
·Hoe om te achterhalen wie een IP- adres …
·Wat doet mijn laptop nodig voor toegang …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com