Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
TightVNC Verbreekt tijdens het wachten op een Server
Virtual Network Computing is de term voor een aantal verschillende platformen van remote computing-applicaties . Een VNC -programma , TightVNC , is populair bij de gebruikers omdat het gratis en open source . Als uw TightVNC verbinding verbreekt tijdens het wachten op een server , het probleem hoogstwaarschijnlijk ligt aan de netwerk kant van uw configuratie . Over TightVNC

TightVNC
is een gratis en open source programma waarmee een gebruiker naar een andere computer op afstand te bedienen . TightVNC is slechts een van de vele verschillende variëteiten van VNC -toepassingen . Het programma heette TightVNC omdat het gebruik maakt van een hoge compressie van afbeeldingen bij het overbrengen van informatie scherm tussen twee computers . Zo TightVNC toepassingen bij gebruik over een breedbandverbinding bieden een bijna onmiddellijke gevoel voor de gebruiker .
Hoe TightVNC werken

Om een ​​VNC verbinding op te zetten , twee computers nodig zijn : een server en een viewer . De server is geïnstalleerd op de externe computer en draait als een service op de afstandsbediening platform . Configuratie- opties , zoals het beperken van verbindingen vanaf specifieke IP's , het opzetten van een wachtwoord en bandbreedte beperkingen zijn ook ingesteld op de server na de installatie van de software . De gebruiker van de lokale computer branden op een client die verbinding maakt met de externe computer . Een protocol genaamd "Remote Frame Buffer " stuurt de afbeelding van het computerscherm afstandsbediening terug naar de lokale computer .
Netwerkverbindingen

Het eerste ding om te controleren of uw TightVNC sessie verbreekt is uw netwerkstatus . Open een webbrowser op de lokale computer en probeer te navigeren naar verschillende sites . Als de browser niet wordt opvoeding van andere websites , kan uw netwerkverbinding naar beneden . Als u andere computers op het netwerk , zien of ze in staat zijn om te bladeren of zie andere computers . Als alle computers op het netwerk zijn gedaald , het probleem ligt bij de router of uitgaande verbinding . Veel router problemen kunnen worden opgelost door een eenvoudige power cycle door de router aan en uit .
Netwerkconfiguratie

Een andere reden waarom uw TightVNC keer uit is als gevolg van onjuiste netwerkconfiguratie . TightVNC actief via netwerkinterfaces op de computer genaamd poorten. Bij Tight VNC , het loopt door poort 5800 of 5900 . Beide poorten moeten geopend worden op uw firewall voor de TightVNC kijker om verbinding met de server . Er arewebsites op het internet ( zie een link naar een in Resources ) die kan helpen bij het instellen port forwarding op uw specifieke router .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Wat is Cat5 kabel FTP ? 
·Hoe te installeren Cat6 
·Hoe te verbinden met een VNC c…
·Hoe Computer Cables Krimp 
·Wat is een UPnP Framework ? 
·Hoe je alle berichten te verwi…
·Hoe te Netflix Streams Downloa…
·Wat is een Remote Access Numbe…
·Hoe je Virtual Servers beheren…
  Related Articles
Timing Out ​​terwijl het proberen te con…
Hoe te Broadband Access Get op een lapto…
Hoe te bekijken van de draadloze adapter…
Hoe te Audio & Video Sync tijdens het ki…
Hoe maak je verbinding een Game Console …
Hoe de controle van een Mac vanaf een Wi…
Hoe een IP Trace Terwijl chatten 
Er is een fout opgetreden bij het opnieu…
Hoe te verbinden Mac VNC om een Windows …
  Netwerken Articles
·Hoe een goede interne modem voor Dial - …
·Hoe om bestanden draadloos met behulp Vi…
·Hoe een LDAP-verificatie Test 
·Hoe te VoIP toe aan een Cisco LAN 
·Het maken van een Maile Leaf Lei 
·Hoe je VoIP Leg 
·Hoe maak je een traceroute Output Begrij…
·Wi- Fi- Tools voor Windows 
·Verbinding maken met een Wired Router me…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com