Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Zal een USB Repeater Cable werk voor een Aircard Cell ?
Aircards , ook wel aangeduid als mobiele breedband kaarten , worden vaak gebruikt in gebieden die niet andere high - speed internet service provider -opties hebben . Terwijl de kabel of DSL hebben de voorkeur , soms gebruikers moeten vertrouwen op wat ze kunnen krijgen . USB verlengkabels kan worden gebruikt voor een verscheidenheid van toepassingen wanneer ze nodig zijn , in combinatie met aircards . Afhankelijk van de lengte nodig kan een repeater eenheid benodigd. Normen van USB

Eerst en vooral , ervoor zorgen dat de USB-poort die u de stekker in ten minste USB 2.0 of nieuwer . Oudere versies van USB ondersteunen maximaal 1,5 MB per seconde en , afhankelijk van uw provider en locatie , kan je het krijgen van een betere snelheid dan dat, vooral met 4G . Ten tweede , bepalen of een USB verlengkabel voldoende of een repeater nodig . Ongeveer 16 meter van de USB 2.0-kabel kan worden gebruikt zonder een repeater in de plaats . Maximaal zes kabels kunnen worden samengevoegd op deze manier. Een ander ding om in gedachten te houden is de kwestie van de macht . Als uitbreiding toepassingen nodig zijn , is het het beste om een y - kabel toe te voegen aan het begin van de string aan te sluiten op twee USB-poorten .
Voordelen van uitbreiding

Als een gebruiker heeft een betere ontvangst in de buurt van een raam of op een andere locatie , kan USB- verlengkabels en eventueel repeaters de aircard weg verplaatsen van de computer en om deze beter te plaatsen . Gecombineerd met een zuignap of een opknoping methode , kan de aircard permanent worden aangebracht in deze gewenste gebieden . Als de aircard dicht binnen bereik om WiFi -routers of andere radiosignalen , met behulp van een extensie is vaak nuttig om het van storingen op te heffen .
Problemen met uitbreiding

Als de kabel te lang zonder een repeater in de plaats , de data snelheden neemt merkbaar af . Soms kan de verbinding zelf lijken te laten vallen die downloads zou stoppen of ontkoppel de gebruiker van games. Mensen lopen door het huis kunnen struikelen over de lange kabels als ze niet goed verborgen , die ook veroorzaakt problemen met de verbinding .
Alternatieven voor Uitbreiding

Er zijn een paar alternatieven tot uitbreiding van de USB-kabel van een mobiele breedband -kaart . Als betere ontvangst is verkrijgbaar in een bepaald gebied , zoals in de buurt van een raam , inpluggen van de aircard in een aircard - compatibele router , zoals die gemaakt door Cradlepoint , helpt bij de receptie . Als er een upgrade beschikbaar is op de aircard lijn , een MiFi is een goede mogelijkheid ook. Een MiFi kaart is een aircard dat stuurt een WiFi-signaal . Ze zijn meestal niet zo sterk als de optie router . Beide opties ook kunnen meerdere gebruikers de mobiele breedbandverbinding te gebruiken in een keer ook.

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe de Spam Filter inschakelen…
·Hoe te binden & Unbind netwerk…
·E-mail Management Tools 
·Hoe een goede Lag Switch Build…
·Hoe te Clearwire ontvangst te …
·Adaptive Routing Protocollen 
·Hoe kan ik Verlaag een Upstrea…
·Intermec WA7500 Specificaties 
·Woomera Protocol 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Localhost Server install…
·Hoe de BCC veld in Outlook Express zoeke…
·Verschil tussen Wachttijd & Ping 
·De definitie van een netwerk-ID 
·Hoe Vergelijk VoIP tarieven 
·Hoe maak je een DNS- aanvragen Trace 
·Hoe kan ik het draadloos internet op een…
·Hoe je het Signaal van de NETGEAR 3700 B…
·Wat is het verschil tussen een draadloze…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com