Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Verschil tussen Wachttijd & Ping
Wachttijd is ook bekend als vertraging en uitstel . Het is de tijd die een signaal om van zender naar ontvanger . De definitie van latentie varieert . Sommige termijn als de tijd genomen voor een rondreis van zender naar ontvanger en weer terug . Latency is een bijzonder groot probleem met Voice over Internet Protocol -toepassingen ( internettelefonie ) . Ping is een gemeenschappelijk netwerk hulpprogramma dat latency meet . Wachttijd

Wachttijd
is de tijd die het duurt om een bericht te reizen via een netwerk of via het internet . Hoe groter de periode , hoe groter de latentie . De factor wordt gemeten in milliseconden . Sommige ver internationale telefoongesprekken , ontvangen via satelliet oplopen latency . Hoe verder een geluid of gegevenspakket te reizen , hoe groter de inspanning te bereiken binnen een aanvaardbare periode en hoe groter de kans van latentie . Gegevens zal langer Behalve afstand te nemen om te reizen naar de andere kant van de wereld dan naar de volgende straat .
Oorzaken van Wachttijd

, de belangrijkste oorzaken van latency zijn overbezet netwerk , buffering en packet loss . Router vertraging resultaten van meer verkeer aankomen op de router dan de router in staat is op doorreis. Gegevens reist via netwerken in een structuur heet een packet . Pakketten krijgen gebufferd en back-up , terwijl de router werkt in zijn eigen tempo te proberen om de achterstand in te halen . Vertraging zal groeien als de router heeft een grote buffer . Kleinere buffers niet uit te roeien router vertraging , ze veroorzaken verlies van pakketten . Dropped packet veroorzaken nog meer vertraging , als de verzendende computer moet worden gebracht van het falen en opnieuw te verzenden het pakket . Netbeheerders plannen voor de gemiddelde doorvoersnelheid en installeren routers met iets meer capaciteit dan dat cijfer . De overtuiging is dat het verkeer pieken die router vertraging veroorzaken binnenkort zal worden gecompenseerd door een trog in de vraag . Apparaten doorgeven van gegevens via netwerken kunnen ook gegevens voor veiligheidsinspectie buffer . De ontvangende computer buffert vaak gegevens, zodat het kan leveren out-of - sequence pakketten in de juiste volgorde .
Ping

Elke computer aangesloten op een netwerk heeft het ping-hulpprogramma beschikbaar op de opdrachtregel . Het programma stuurt een aantal tests pakketten naar een ping -server bij de gegeven bestemming . De ontvangende ping stuitert onmiddellijk terug de test pakketten . Ping meet de aankomende pakketten , rapporteren over elke aankomst . Aan het einde van de termijn is het overzicht van de resultaten van de sessie
Ping Resultaten

Ping
meldt een samenvatting van twee belangrijke factoren : . Minimum , maximum en gemiddelde rondvaart en het aantal pakketten verloren . Om de berekening van de percentages , een ping- run van 100 transmissies te verlichten is de beste maatregel .
Kwetsbaarheid

Interactieve toepassingen
zoals VoIP en videoconferencing zijn ernstig aangetast door latency . Online gaming en multimedia streaming diensten zijn onwerkbaar als er teveel latency van de verbinding .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Wat bepaalt de snelheid van 10…
·Poort 23 Protocol 
·Hoe maak je een bestand verwij…
·Problemen met een netwerkprint…
·Hoe een unsubcribe Email Hyper…
·Hoe een LDAP Admin wachtwoord …
·Verbindingsloos & Connection O…
·Soorten Optical Fiber Cable 
·Hoe te verzenden Ctrl + Alt + …
  Related Articles
Verschil tussen LAN & WAN Wireless Route…
Het verschil tussen een Wireless Cable M…
Het verschil in G & N Draadloze routers 
Verschil tussen Mobile Web & WAP 
Hoe herken ik de verschillen tussen Netg…
Wat is het verschil tussen een Wireless …
Wat is het verschil tussen een Wireless …
Verschil tussen DSL en draadloos interne…
Verschil tussen Draft - N & Dual Band Wi…
  Netwerken Articles
·How to Set Up een HughsNet Internet Dish…
·Hoe maak ik een e-mailadres van GAL 
·Wat gebeurt er als twee schakelaars op h…
·Hoe kan ik een laptop Hook een Modem 
·How to Make KVM over IP switches 
·Hoe maak je verbinding een JTAG een Surf…
·Hoe te vertellen als uw Ethernet -kaart …
·Hoe maak je een Ethernet -kaart Identifi…
·Hoe maak je een Home Comcast computer to…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com