Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Wat is het verschil tussen een Wireless - N Gigabit & Dual Band Wireless Router ?
De verschillende draadloze netwerken apparaten op de markt gebruiken een duizelingwekkende reeks van tech termen die niet altijd duidelijk worden uitgelegd . Sommige routers worden verkocht als "Wireless - N Gigabit ", terwijl anderen die gemerkt zijn met "Wireless - N " ook de identifier "dual band . " Het verschil tussen de twee soorten routers kan een groot verschil veroorzaken in hun prijzen , dus begrijp het verschil tussen de twee alvorens een aankoop en het opzetten van een netwerk . Wireless - N

Een draadloze - N Gigabit-router is een netwerkapparaat dat de " 802.11n " netwerk standaard maakt gebruik van en is in staat een gigabit- overdrachtssnelheden . Wireless - N routers gebruiken " Multiple Input , Multiple Output " -technologie voor het ontvangen en verzenden van gegevens op hetzelfde moment voor hogere snelheden . Dit netwerkstandaard is een verbetering ten opzichte van de " 802.11g " en " 802.11b " versies gebruikt in oudere routers en is efficiënter bij de overdracht van grote hoeveelheden gegevens voor streaming high definition video-bestanden .
5 Ghz band

Networking apparaten
dat de 802.11g-of 802.11n- standaarden werken in de 2,4 GHz draadloze band. Deze band wordt steeds volgestopt door het verkeer in de tijd en is gevoelig voor het laten vallen netwerkverbindingen in gebieden met veel verschillende draadloze netwerken . De 5 Ghz band is nu open voor toegang van Wi - Fi-apparaten en is beduidend minder rommelig door een overbezet netwerk . Sommige Wireless - N router modellen zijn geschikt om te werken binnen de 5 Ghz band voor betere prestaties en minder interferentie van andere apparaten .
Dual Band

Terwijl de 5 Ghz band is beter geschikt voor zwaar gebruik van het net , zoals het verzenden van grote videobestanden of het spelen van online games , niet alle netwerkapparaten zijn in staat om het gebruik van de band . Als u apparaten op uw netwerk dat verschillende soorten gebruik van technologieën wilt u misschien een dual-band router , die zowel de 2,4 GHz en 5 GHz banden ondersteunt. Naast het ondersteunen van beide bands , een dual-band router kunt u ook handmatig schakelen tussen de banden .
Configureren Dual Band

menu Uw dual -band router geavanceerde instellingen geeft u de mogelijkheid om de band instelling te wijzigen als dat nodig is. Menu van de router is toegankelijk via uw webbrowser door te navigeren naar het adres " 192.168.1.1 ". Eenmaal binnen het menu naar het tabblad " Wireless " en klikt u op het keuzerondje " Manual . " Overschakelen naar de specifieke draadloze band die u wilt gebruiken door te klikken ofwel de " 2.4 Ghz " of 5 Ghz " radioknop .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe je het wachtwoord op de DI…
·Hoe te verbinden van een Links…
·Over draadloze routers 
·Hoe te Kanalen voor Netgear Wi…
·Hoe de beveiligingsinstellinge…
·Hoe kan ik een printer over ee…
·Hoe het opzetten van een Links…
·Hoe een Belkin Wireless G Rout…
·Hoe Hook Up een draadloze rout…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe te Netmask berekenen Van een IP 
·SonicWall ViewPoint Eisen 
·Het verschil in G & N Draadloze routers 
·Hoe maak je verbinding een Windows 98 la…
·Hoe te Form Authentication inschakelen i…
·Hoe je WPA - PSK en WPA2 - PSK sleutels 
·Wat is een Mail Exchanger ? 
·De Soorten Authenticatie in OSPF 
·Hoe te Machtigingen geven aan een Shared…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com