Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe een Belkin Wireless G Router gebruiken als een Range booster Access Point
Een draadloos netwerkapparaat , zoals de Belkin Wireless G router is primair bedoeld om te worden gebruikt als een centraal punt voor uw huis of kantoor netwerkverbinding . Als je genoeg apparaten op het netwerk aan elkaar dat een enkele router levert onvoldoende aanbod voor hen allen , kunt u een scala stimuleren toegangspunt , die ook bekend staat als een repeater gebruikt , om het bereik van het netwerk uit te breiden . Als u al een tweede Belkin Wireless G router is er geen noodzaak om een aparte repeater te kopen , als u de instellingen van de router kan veranderen om op te treden als een reeks stimuleren toegangspunt . Wat je nodig hebt
Computers met draadloze netwerkkaarten
Toon Meer Aanwijzingen
1

Stel de Belkin Wireless G router naar de rand van het huidige assortiment limiet van uw netwerk . Sluit stekker van de router in een stopcontact en zet hem aan . Plaats de software- cd die bij de Belkin router kwam in het schijfstation van welke computer is fysiek het dichtst bij het ​​apparaat . Wacht tot de installatiewizard te verschijnen op het scherm en volg de instructies om de Belkin router software te installeren . Kopen van 2

Open een webbrowser op de computer nadat de installatie is voltooid . Typ de reeks cijfers " 192.168.0.1 " in het navigatie- werkbalk aan de bovenkant van de browser en dan druk op de toets " Enter " . Voer het woord " Admin " in zowel de gebruikersnaam en het wachtwoord tekstvelden in het midden op het scherm . Klik op de " Inloggen " om toegang te krijgen tot het menuscherm van de Belkin draadloze router .
3

Klik op de " LAN-instellingen "-link onderaan de " LAN Setup" rubriek in de linkerbovenhoek kant van het venster . Neem snel een inventaris van het aantal apparaten dat op elkaar wordt aangesloten op uw netwerk . Klik in het tekstvak voor het IP -adres van de draadloze router in het midden van het scherm . Wis het laatste getal in het IP-adres . Typ een getal dat ten minste een cijfer hoger dan het bedrag van de apparaten op uw netwerk , zoals " 35 " als er 34 in totaal apparaten op uw netwerk .
4

Blader omlaag naar het " DHCP Server " rubriek onder het tekstvak IP-adres . Klik op de radio button gemarkeerd als " Turn Off . " Klik op de " DNS " koppeling bevindt zich onder het "Internet WAN " rubriek aan de linkerkant van het scherm . Vind de radio vakje gemarkeerd als " Disable Forwarding . " Klik op de radio vak .
5

Klik op de " Security" knop bevindt zich onder de " Wireless " rubriek . Scroll naar beneden naar de " Port Forwarding "-gebied in het midden van het venster . Verwijder elk van de in de tekstvakken vermelde IP-adressen . Vind het keuzerondje gemarkeerd als " Gateway " en klik erop.
6

Klik op de "Application Gateways "-link onderaan de " Firewall" rubriek . Klik op de doos geëtiketteerd als " Disable Firewall . " Klik op de " Apply Settings " knop aan de onderkant van het venster en dan sluiten de webbrowser naar de Belkin Wireless G router te gebruiken als een reeks stimuleren toegangspunt .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe volledig Reset Your WRT54G…
·Hoe je Linksys drivers te inst…
·Het automatisch laden Linksys …
·Hoe je Linksys WiFi configurer…
·Hoe download ik DD - WRT ? 
·Problemen bij de installatie v…
·Hoe kan ik een oude MacBook Pr…
·Het opzetten van een draadloze…
·Hoe maak je een computer blokk…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·? Wat is een Smurf Attack 
·Beschrijving van de Bluetooth-technologi…
·Network Access & Bluetooth 
·Hoe u een proxy -server IP zoeken 
·Wat is SRX -technologie? 
·Hoe maak je een Free Registry Fix-progra…
·Ethernet Powerline Oplossingen 
·Hoe je Wireless Range Boost 
·Hoe maak je Vraag een Bffrgrootte 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com