Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Het opzetten van een draadloze router met DSL
Draadloze routers bieden een enkel toegangspunt dat meerdere computers verbinding kunnen maken met behulp van Ethernet-kabels of draadloze netwerkkaarten . Aangesloten computers kunnen bestanden , apparaten en internetaansluiting te delen . U kunt een high - speed DSL -verbinding tussen meerdere gebruikers te delen zonder een grote afname van de snelheid van Internet . Elk merk van de router maakt gebruik van een iets andere set - up methode , maar ze hebben allemaal een aantal gemeenschappelijke stappen die nodig zijn om uw router te configureren om een DSL- internetverbinding te delen zijn . Wat je nodig hebt
ethernetkabels
Toon Meer Aanwijzingen
1

Selecteer een locatie voor uw draadloze router . De router moet idealiter in de buurt van uw DSL- modem en een computer . Kopen van 2

Haal de DSL-modem uit het stopcontact . Steek de voedingskabel van de router in een stopcontact . Sluit de Ethernet- poort aan de achterkant van uw DSL-modem aan op de WAN -poort aan de achterzijde van de router met een Ethernet-kabel . De WAN poort enigszins gescheiden van de andere Ethernet poorten op de router . Sluit het DSL-modem weer in het stopcontact .
3

Verbind een van de LAN- Ethernet- poorten op de achterkant van de router aan op de Ethernet -poort van de computer met een Ethernet-kabel . Als je niet direct aansluiten op een Ethernet -poort , verbinding maken met het draadloze netwerk van de router met een computer met een draadloze netwerkkaart heeft . Selecteer de naam van het netwerk van "Available Networks " lijst van de computer , die toegankelijk is vanaf het netwerkpictogram in de taakbalk .
4

Open een webbrowser en voer het IP- adres van de router in de adresbalk bar om de configuratie van de router . Raadpleeg de handleiding van de router als u niet weet wat het standaard IP-adres . Log in op de configuratiepagina van de router met de juiste referenties . Deze referenties variëren per merk , maar zijn vaak leeg of een combinatie van " admin " en " password . " U kunt de juiste referenties voor uw router te vinden in de handleiding van de router .
5

Op de " Setup Wizard ", " Basic Setup" of " Setup Internet " pagina , selecteert u een " PPPoE " type verbinding of een " DHCP " type verbinding . Als uw DSL- verbinding hebt u een inlognaam en wachtwoord , het is een PPPoE-verbinding . Anders is het een DHCP-verbinding .

Type 6 in je inlognaam en wachtwoord als je een " PPPoE " aansluiting . Als u niet weet wat uw DSL referenties , contact op met uw DSL-provider .
7

Klik op " Opslaan ", " Connect " of " Apply " om uw wijzigingen op te slaan . Poging om verbinding maken met een webpagina op het internet om uw verbinding te testen.

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe je draadloze router instel…
·Hoe te GRE protocol 47 inschak…
·Hoe maak je een Network Bridge…
·Hoe het opzetten van een AT & …
·Hoe toegang NETGEAR routers 
·Linksys Wireless Routers Infor…
·Hulp bij het aansluiten van ee…
·Hoe je het wachtwoord op de DI…
·Wat is een Uplink -poort op ee…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Vonage Unlock Linksys 
·Hoe te gebruikersprofielen van het ene T…
·Hoe maak je een firewall Kies 
·Hoe maak je een Cisco IOS upgraden met b…
·Hoe te Gospel MIDI Songs Download 
·Hoe maak je een computer configureren vo…
·De risico's van draadloze thuisnetwerken…
·Hoe maak je een Home Computer gebruiken …
·CAT -4e Vs . CAT -5e Ethernet -kabels 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com