Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Wat is een Uplink -poort op een router ?
Een uplink , of Ethernet- , haven is een essentieel onderdeel van een router . Routers kunnen geen apparaten met andere apparaten of het internet aansluiten of vestigen draadloze netwerken zonder uplink poorten . Leer hoe te lokaliseren en gebruik de uplink -poort van uw router om beter te begrijpen uw thuis-of bedrijfsnetwerk en het doel het dient . Uplink poorten

Een uplink poort is een minder toegepast term voor een Ethernet -poort , waardoor netwerken met elkaar te verbinden . De router ontvangt en zendt signalen in de Ethernet-poort . Steek een Ethernet- kabel aan op de poort aan de achterkant van uw router met het label " Uplink " of " Ethernet . " In de kabel zijn draden waarmee de uitgezonden en ontvangen signalen op apparaten verbinding met elkaar via de router . Opstraalverbindingshavens bestaan ​​vaak uit twee aansluitingen naast elkaar . Gebruik uplink poorten op een breedbandmodem om een ​​huis router of een bestaand netwerk verbinding te maken met een ander in een poging om de omvang te verbreden en het bereik van uw netwerk . Als het aansluiten van netwerken , zorg ervoor dat u de uplink-poort aansluiten op een router met een standaard poort op de andere router, denk twee uplink poorten niet op elkaar aansluiten , omdat dit zal datatransmissie bedwelmen
Routers < . >

een router br is een elektronisch apparaat dat geeft gegevenspakketten via netwerken . Beschouw router als een gateway op de plaats waar twee of meer netwerken te verbinden . De router slim en stuurt informatie van het ene netwerk naar het andere . Een breedbandrouter maakt het mogelijk om twee of meer computers te verbinden met een gedeeld netwerk , zoals een eigen thuisnetwerk , en publieke netwerken , zoals het internet . Routers lokale verbindingen , zoals de gegevensverbinding door een telefoonkabel of bedrijf dat een individuele woning , een WAN of wereldwijd netwerk , zoals het Internet . Uw router is wat stelt u in staat om toegang tot inhoud als u een venster Internet- browser te openen op uw computer .
Protocols

Routers
worden beheerst door protocollen die hen in staat om te communiceren met andere routers en onderscheiden de snelste manier om datapakketten te verzenden tussen twee hosts , zoals een webserver en een individuele computer probeert om toegang tot informatie op die server . Internet Control Message Protocol , of ICMP , is een van de meest gebruikte en gemeenschappelijke router protocollen en een deel van de grotere Internet Protocol ( IP ) .
Netwerken

netwerk is een groep van onderling verbonden computers . Er zijn vele soorten netwerken , waaronder lokale netwerken (LAN ) , wide area networks ( WAN's ) en wereldwijde netwerken , zoals het internet . LAN's bestaan ​​uit een groep van onderling verbonden computers opgezet in dezelfde ruimte of gebouw . WAN zijn groepen gekoppelde computers telefoonlijnen of radiogolven doordat ze verder uit elkaar . Een wereldwijd netwerk kunnen computers over de hele wereld om verbinding te maken . Een netwerk kan worden aangesloten , met computers op het verbonden door fysieke draden , of draadloos , met computers verbonden via draadloze signalen .

Previous: Next:
  draadloze routers
·How to Get Rid van een gast me…
·Hoe Hook Up een tweede compute…
·Heb Linksys Wireless Routers w…
·Hoe te wijzigen Nat Soorten ov…
·Mijn HP laptop maakt geen verb…
·Hoe het opzetten van een draad…
·Hoe maak je verbinding een Dli…
·Hoe een Actiontec Verizon FiOS…
·Hoe te Overclock de WNDR3300 
  Related Articles
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe Hook Up een Ativa Computer Router 
Hoe maak je een encryptie op een draadlo…
Hoe maak je verbinding een draadloze rou…
Hoe kan ik een upgrade antenne installer…
Hoe maak je een AirPort wachtwoord wijzi…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik draadloos toegang in My House…
·Hoe het opzetten van een Actiontec GT704…
·Wat is het verschil tussen synchrone en …
·Wat is het intranet ? 
·Hoe hebben twee gelijktijdige verbinding…
·Hoe maak je een Ethernet -controller Fix…
·Hoe je foto's uploaden naar Facebook 
·Hoe te installeren Cat6 
·Boost Wireless Internet Ontvangst 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com