Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Boost Wireless Internet Ontvangst
Draadloos Internet is een technologie die nog nauwelijks uit kinderschoenen , en een gebied waarin gebruikers steeds hoop voor verbetering is signaalsterkte . Zelfs met een draadloos netwerk in uw eigen huis , kan het soms moeilijk zijn om voldoende signaal niveau op alle gebieden te ontvangen . Verbeter uw draadloze signaalsterkte met behulp van gemeenschappelijke huishoudelijke artikelen of door de aankoop van producten die ontworpen zijn voor dit doel . Het verbeteren van uw signaal met Huishoudelijke artikelen

Het principe in gedachten te houden bij het bouwen van je eigen WiFi-signaal booster is die van de schotelantenne , die een parabolische vorm gebruikt om een signaal op een centraal punt te concentreren . Dit is de vorm die nodig is om uw draadloze signaal sterkte te verhogen . Als je een standaard opvouwbare metalen stoommandje , dan heb je al een van de beste signaal boosters beschikbaar . Installeer een WiFi-adapter op het uiteinde van een USB-verlengkabel , en kleef ze op het midden van een stoommandje . Open de mand , en richt deze in de richting van het draadloze toegangspunt dat u probeert verbinding te maken . Je zult merken dat je signaalsterkte aanzienlijk wordt verbeterd .

Als uw computer een interne WiFi-adapter , het verbeteren van het signaal van de kant van de laptop is geen optie . In plaats daarvan , de bouw van een parabolische vorm met aluminiumfolie en karton met behulp van het sjabloon in het gedeelte Bronnen van dit artikel . Plaats het over een van externe antennes van uw draadloze toegangspunt , en richt deze naar uw computer .
Verbeteren van uw signaal met Commercial Products

Homemade draadloze signaal boosters
zijn weliswaar niet visueel aantrekkelijk . Kijken naar commerciële producten voor signaal - versterking oplossingen die passen in gemakkelijker met home decor . Misschien is de eenvoudigste methode is om een ​​grotere antenne voor uw router aan te schaffen. De meeste draadloze routers hebben antennes die eenvoudig kan worden losgeschroefd . Vervang uwe met een langere antenne gekocht bij de meeste elektronicawinkels voor een snelle signaal boost.

In zeer grote huizen of bedrijven , kan een WiFi-signaal repeater ( ook de markt gebracht als een extender ) over een groter gebied te werken dan een grote antenne . Een signaal repeater is in wezen een tweede toegangspunt dat u verbinding kunt maken wanneer u zich buiten het bereik van de primaire toegangspunt . De repeater wordt aangesloten op het toegangspunt en stuurt de gegevens naar en van het, het doorgeven van de gegevens op uw laptop . Dit kan gemakkelijk het dubbele van het gebied waar het draadloze signaal kan worden ontvangen .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe kan ik een snellere verbin…
·Hoe maak je een Airport Extrem…
·Hoe u uw computer krijgen om t…
·Hoe te Sluit een buitenantenne…
·Hoe maak je een draadloze rout…
·Hoe de Wi - Fi- netwerk signaa…
·How to Set Up een draadloze in…
·Hoe maak je draadloos uitschak…
·Hoe het opzetten van een draad…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te Remote Access naar My Computer Bl…
·Hoe maak je een batchbestand schrijven o…
·Hoe de IPAQ 3970 Netwerk 
·How to Get My Trendnet N Adapter to Work…
·Het optimaliseren van de DNS -server voo…
·Hoe Get Free Clearwire 
·Hoe te Buffer Credits Bereken 
·Hoe maak je Ping een Fragment MTU in Lin…
·Hoe je Ethernet -adapters herstellen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com