Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe de IPAQ 3970 Netwerk
Om het beste uit uw IPAQ te krijgen, moet u deze verbinding met het internet via uw persoonlijke Wi - Fi-netwerk of een WLAN ( draadloos lokaal netwerk ) . U kunt draadloze lokale netwerken vinden op openbare gebouwen , winkels en hotels , maar je moet binnen 150 voet van het draadloze toegangspunt . Wanneer u uw IPAQ verbinden met je eigen draadloze netwerk thuis , kunt u deze gebruiken om toegang te krijgen tot het internet vanuit elke kamer in het huis . Instructies

Draai 1 op de IPAQ en Tik op het pictogram voor draadloze communicatie op uw scherm . Ga naar de " Settings " optie om te controleren of de IPAQ wordt ontvangen van de internetverbinding. Het zou moeten zeggen " beschikbaar . " Ga naar "Start , en vervolgens " Internet Explorer ", en beginnen met surfen op het internet . Als het netwerk is beveiligd met een wachtwoord , dan moet je verder met stap 2 . Kopen van 2

Tik op de " instellingen "icoon op de IPAQ en selecteer" Add New . Nieuwe verbinding "Dit zal de start" " wizard. Vul uw SSID ( Service Set Identifier ) en druk op" OK . "Als je niet weet wat uw SSID , bel je provider en vraag haar vertegenwoordiger om het je geven . Controleer onder " Settings " opties om te zien of uw verbinding nu is ingesteld op "Beschikbare . " Ga naar "Start " en vervolgens " Internet Explorer " en beginnen met surfen . Als het nog steeds niet beschikbaar is , ga verder met stap 3 .
3

Zoek uw draadloze beveiligingssleutel en authenticatie code . Dit is de code die u ingesteld wanneer u de router geïnstalleerd , en kunnen worden opgenomen in de documentatie van de router . Go aan de IPAQ en tik op "Instellingen " en dan weer "Network Key. " Type in de authenticatie sleutel van uw internetprovider hebt gekregen. Haal het vinkje " Deze sleutel wordt mij automatisch " en voer uw sleutel . Tik op " OK . " Ga terug naar "Instellingen" en controleer uw status van de verbinding . het zou nu zeggen: "Beschikbare . " Surfen op het internet als je normaal zou doen .
4

Schakel beveiligingsopties van de router en probeer om een ​​verbinding met de IPAQ 3970 vast . Nadat je een verbinding hebt gemaakt , je router beveiliging weer gereset . Raadpleeg de handleiding van uw router voor instructies voor het uitschakelen en inschakelen beveiliging vinden .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Definitie van een router en ho…
·Soorten Internet Providers 
·Hoe u een proxy gebruiken om I…
·De voors en tegens van Online …
·Hoe te Inbound Internet Traffi…
·Hoe maak je een Wi - Fi -anten…
·Definitie van Protocol UID 
·SMUX Protocollen 
·Hoe te openen Uw IP-poort voor…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Waarom is Acces Denied aan mijn USB ? 
·Wat zijn de specificaties van Cat5e kabe…
·Hoe te API Avaya Partner System Enable 
·Hoe maak je een draadloos netwerk te vin…
·Hoe maak je mappen op een thuisnetwerk 
·Hoe de Polycom VSX 7000 Install 
·Verbinding maken met Cisco PIX Met de Op…
·Alternatieven voor Network Magic 
·Hoe te bewaren Dial Up Open 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com