Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Waarom is Acces Denied aan mijn USB ?
USB-poorten en apparaten maken verbinding met een andere computer-apparaat handig . USB-technologie bestaat al sinds 1996 , en is een functie die op de meeste moderne computerapparatuur . Als uw apparaat toegang tot een van de USB- functies wordt ontkend , doe wat probleemoplossing te isoleren en op te lossen het probleem .
Virussen

Sommige computers worden geleverd met een beveiligingsfunctie die automatisch toegang weigert tot een USB-apparaat , zoals een flash drive, indien schadelijke inhoud wordt aangetroffen . Een anti - virus software applicatie installeren en regelmatig scannen van de computer en alle aangesloten USB-apparaten kan u helpen voorkomen dat het ervaren ontzegd toegang tot een USB-apparaat . Vermijd het openen van USB flash drive bestanden die je niet kan identificeren of niet herkennen , omdat deze soorten bestanden zijn hoe virussen vinden hun weg naar onbeschermde computers .
Onverenigbaarheid

invoegen een niet-compatibel apparaat in de USB poort van uw computer kan ook leiden u toegang tot USB- functies van uw toestel te worden geweigerd . Bijvoorbeeld , als uw computer ondersteunt USB 1.0 -technologie en een USB 2.0 -of USB 3.0-aansluiting plaatst , kan de computer interfacing ervaren problemen die een ' USB toegang geweigerd " prompt of situatie kan veroorzaken . Als er andere USB-apparaten beginnen voor storing na het plaatsen van een incompatibele USB -kabel in uw computer , de computer uit en weer aan kan de situatie op te lossen .
Formatting

USB flash drives , ook bekend als pen of thumb drives , behoren tot de meest voorkomende vormen van USB- apparaten die worden gebruikt in combinatie met computers . De meeste USB flash drives zijn geformatteerd met een van de drie typen opmaak methoden: FAT16 , FAT32 of NTFS . Als u een USB flash drive hebt geformatteerd met behulp van een methode , gebruikte het op de computer en vervolgens geformatteerd de schijf met behulp van een andere methode , kunt u toegang tot de stick via de USB poort van de computer worden geweigerd . Schoonvegen van de flash drive schoon en opnieuw formatteren van het weer kan dit soort problemen op te lossen .
Overwegingen

Veel computer accessoires
, waaronder printers en aanwijsapparaten , verbinden via USB van de machine poorten en kunnen door elkaar interface met meerdere computers . Deze functie verhoogt het risico van het oppakken van virussen en het ervaren van ongeoorloofde formatteren . Beperking van de hoeveelheid computers uw USB-apparaten toegang kunnen helpen voorkomen dat deze situaties . Beschadigde USB-kabels kunnen maken het ook onmogelijk om toegang te krijgen tot USB- apparaten wanneer ze worden aangesloten op de computer . USB -kabel schade ontstaat meestal op de punten waar de kabel en de connectors voldoen . Vervang alle beschadigde USB-kabels .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Wat is een LAN PC Card ? 
·Hoe te 720P streamen via een n…
·Wat is een SNMP string ? 
·Hoe maak je verbinding een dra…
·Netwerk-switches Tutorial 
·Hoe Look Up Your Server Inform…
·Hoe het opzetten van een draad…
·Hoe te verbinden van een Mac n…
·Hoe naar Mount een SMB op een …
  Related Articles
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Hoe om te weten of iemand gebruik van he…
Waarom heb je nodig een router op een la…
Waarom wordt mijn router Lose My Laptop …
Is er een manier om gebruik Wireless Rou…
Hoe weet ik of iemand gebruikt mijn Inte…
Wat is een Linksys WEP code ? 
  Netwerken Articles
·Hoe krijg ik internet van een satelliet …
·Waarom is mijn High Speed ​​Modem traag?…
·Hoe je je IP Addrress Verander 
·Hoe maak je een Ethernet -poort Probleme…
·Hoe te WebDAV gebruiken in Windows 
·Hoe installeer ik Microsoft FTP Service?…
·Hoe link Pagina's Connect 
·Wat is een Wireless Ethernet Bridge ? 
·Hoe maak je een grafiek in een Google Sp…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com