Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Ethernet >> Content
Wat is een Wireless Ethernet Bridge ?
Een draadloze Ethernet brug is een technologie die het mogelijk maakt het koppelen van twee of meer draadgebonden lokaal netwerk of LAN's . Het maakt gebruik van twee radio's die verwijzen over een afstand te ontvangen van een bedrade LAN- informatie door te geven . Deze draadloze brug is wenselijk in gebieden waar het onmogelijk is om de draden lopen tot twee netwerksegmenten , zoals een waterweg of weg , of een of andere architecturale kenmerken die draden te voorkomen sluiten . Voorbeeld

twee kantoren hebben de bestaande LAN's en willen toetreden tot een netwerk . Ze worden gescheiden door een straat en cement trottoirs , dus geen draad kan worden begraven . Ze zijn ook verboden opknoping een draad tussen de gebouwen over een drukke straat . De oplossing is om een radio te installeren als een deel van elke LAN en laat de radio praten . Ze creëren een verbinding van radiogolven in plaats van draad , en vervolgens de twee LAN's kunnen zo praten als waren zij een .
Soorten Bridges

Een brug die verbindt LANs twee tot een eenheid wordt een point - to- point bridge . U kunt ook meerdere radio's gebruiken om mee te doen met een centrale locatie . Dit point -to - multipoint genoemd. Dit zou de configuratie van de radio's nuttig over een gebied als een college campus , waar verschillende afdelingen willen informatie te delen .
Setup

in een brug is vrij eenvoudig . De draadloze apparaten moet worden ingesteld op dezelfde service set identifier , of SSID en hetzelfde radiokanaal . Dit laat hen toe om naadloos gegevens te kopiëren zonder dat de juiste weg elke keer dat ze nodig hebben om de overdracht van gegevens te vinden . Ze hebben ook op hetzelfde draadloze protocol zijn.
Uitbreiding Range

Een brug kan ook worden gemaakt tussen vaste en draadloze LAN's op dezelfde manier . In dit gebruik , wordt de tweede radio aangesloten op een draadloos apparaat of router die het draadloze Ethernet-netwerk regelt . Dit moet niet verward worden met een repeater , waarbij een radio neemt het signaal van een andere en stuurt die precies hetzelfde protocol . Dit is een andere manier om uit te breiden , maar het is niet een brug .
Multifunctionele apparaten

meeste moderne apparaten
gebouwd vandaag de dag kan worden geconfigureerd als een access point of een brug , maar niet beide . Veel van de hedendaagse hardware fabrikanten reageren op de behoefte aan meer functies en betere economie door het bouwen van eenheden die beide kan doen . Deze apparaten de functie van een brug en tegelijkertijd toestaan ​​draadloze toegang tot het LAN waarmee zij zijn verbonden.

Previous: Next:
  Ethernet
·Hoe maak je een Intel 82571EB …
·Hoe maak je een Ethernet -kaar…
·Hoe maak je een Ethernet Adapt…
·Ik kan niet de Ethernet -kabel…
·Hoe de instellingen voor een E…
·Hoe maak je een Ethernet -kaar…
·Hoe je Ethernet-kabels install…
·Hoe de Ethernet-instellingen w…
·Hoe maak je een Ethernet Plug …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Kenmerken van Token Ring netwerken 
·Over Wireless Credit Card Terminals 
·How to Set Up Wireless op Virgin Broadba…
·Magnetron Radio Communications Voordelen…
·Hoe kan ik een Internet-verbinding op ee…
·Hoe om uw draadloze netwerk signaal Verh…
·Hoe maak je een statisch IP-adres gebrui…
·Hoe maak je verbinding met WPA2 
·Hoe kan ik een Arris modem Problemen 502…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com