Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Over Wireless Credit Card Terminals
Als de Amerikaanse economie groeit steeds meer afhankelijk van creditcards als betaalmiddel , de noodzaak voor credit card processing mogelijkheden heeft buiten de noodzaak van een traditionele bekabelde netwerkverbinding uitgebreid. Met de verspreiding van mobiele telefoons en draadloze datanetwerken , heeft de mogelijkheid om credit cards via een beveiligde draadloze verbinding te verwerken vele handelaren gelokt in een draadloos verwerkingsinrichting . Het is belangrijk om de functie , effecten , voordelen en andere onderwerpen draadloze betaalterminals relevant verkennen . Functie

Veel mensen
kijken handelaren verwerken credit cards in een subtiele vorm van ontzag , zonder kabels om de creditcard terminal en geen duidelijke netwerkverbindingen , worden ze links af hoe de transactie wordt verwerkt . In de praktijk is de draadloze credit card terminal is weinig meer dan een gemodificeerde " smart phone ", beperkt tot het uitvoeren van een functie zeer , zeer goed . Wanneer de handelaar schuift de creditcard via de terminal , een magnetische sensor leest tienduizenden kleine magneetjes op magnetische strip van de kaart . Georiënteerd in een fysieke representatie van binaire code , de magneten vertellen de terminal vitale creditcardgegevens , zoals rekeningnummer en vervaldatum . De terminal synthetiseert deze informatie vervolgens in een draadloos signaal, dat het communiceert over een beveiligde draadloze gegevensverbinding, zoals 3G CDMA of GSM , vaak met behulp van een speciaal beveiligd kanaal door grote draadloze carriers zoals Sprint of AT & T. Wanneer de credit card -netwerk verwerkt de transactie , wordt een respons terug naar de terminal over dezelfde beveiligde draadloze verbinding , de transactie te voltooien .
Effecten

Het huwelijk van het krediet card processing terminals naar draadloze communicatieprotocollen heeft een diepgaand effect op merchant capaciteiten had en , op grotere schaal , de totale economie. Door het vrijmaken van kooplieden van de ketting van bekabelde netwerken, draadloze terminals toelaten handelaren om zaken te doen in het veld , op rommelmarkten of andere gebieden met geen telefoon service, tegen uitgangspunt van de klant , of zelfs op locatie bij de voltooiing van een baan . Deze uitbreiding van de markt heeft geografische vereisten opgeheven op het bedrijfsleven , waardoor ze te bloeien met zakelijke konden zij niet anders te verkrijgen . Wanneer handelaars en kleine ondernemingen floreren , dat doet de economie , verdere uitbreiding van de positieve effecten van draadloze credit card terminals .
Voordelen

Zoals vermeld in paragraaf 2 hierboven , zijn de positieve effecten op de kooplieden diepgaand geweest . Door het vrijmaken van kooplieden van de bekabelde vereisten in verband met de traditionele terminals , draadloze credit card processing breidt sterk het bereik van veel kleine bedrijven . Naast deze uitbreiding echter draadloze terminals ook andere voordelen . Met een draadloze terminal , bijvoorbeeld handelaars zich bevrijden van de extra kosten van een speciale telefoonlijn . Handelaren die actief zijn in meerdere locaties hoeft niet naar een specifieke terminal in elke locatie te hebben , in plaats daarvan , kunnen ze een enkele terminal tussen locaties te verplaatsen . Ten slotte kunnen handelaren die zaken doen in landelijke gebieden of gebieden waar geen telefoondienst ( zoals rommelmarkten , pistool shows of andere tijdelijke locaties ) draadloze transacties te verwerken wanneer ze een andere reden minder alleen om geld zou zijn .
< Br > Overwegingen

Gezien de enorme voordelen die komen met draadloze credit card terminals , zou men zich voorstellen dat de selectie van een draadloze terminal zou een gemakkelijke beslissing voor een mobiele handelaar te zijn . Aangezien draadloze terminals vereisen een overvloed aan techniek niet in meer traditionele terminals , ze aanzienlijk duurder dan hun bekabelde tegenhangers . Afhankelijk van de uitgevende bank , kunnen sommige terminals vereisen ook een extra draadloze data-abonnement van een grote mobiele provider ; aan deze eis zou een nog verdere kosten te presenteren , soms het maken van draadloze terminals onbetaalbaar voor kleine ondernemers
< br . > Misvattingen

op het eerste gezicht , kan sommige consumenten bezorgd over de beveiliging van draadloze credit card processing uit te drukken . In werkelijkheid echter , draadloze terminals zijn als veilig of zelfs veiliger dan hun bekabelde tegenhangers . Moderne draadloze terminals gebruiken hoogwaardige data -encryptie om gevoelige account informatie transporteren over een reeds digitaal beveiligde draadloze verbinding , waardoor hun gevoelige uitzendingen vrijwel ongevoelig voor technologische afluisteren .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·WEP Hex Vs . ASCII 
·Hoe je Wireless Internet Servi…
·Hoe maak je een Wireless Key 
·Hoe maak je een draadloos netw…
·Gids voor Wireless Network Sec…
·SP2 Wireless Problemen 
·Verbinding maken openen Draadl…
·Hoe kan ik een antenne te make…
·Wat heb ik nodig om verbinding…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe de Proxy Server Address en configura…
·Common Industrial Protocol 
·Hoe te versturen SMS Over VoIP 
·Ethische kwesties betrekken Internet Abu…
·Hoe het opzetten van VoIP met Polycom 
·Hoe u Windows Workgroups Problemen 
·Hoe een IP- wachtwoord wijzigen 
·Hoe te wijzigen een Belkin DNS 
·Wat zijn HTTP Proxy's ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com