Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe maak je een draadloos netwerk oplossen
Hoewel het hebben van toegang tot een draadloos netwerk biedt zeker een persoon meer flexibiliteit en mobiliteit . Er zijn een heel scala van problemen die zich voordoen bij het gebruik van draadloze netwerken die vaak niet optreden wanneer een persoon is met behulp van een typische land line.Although onderbrekingen in de verbinding in het draadloze netwerk kan onhandig zijn , zijn er een paar dingen die een mens kan doen om beter te bepalen wat het probleem dat zij worden geconfronteerd is . Wat je nodig hebt
Laptop computer
Wireless adapter
Toon Meer Aanwijzingen
1

Ga naar de website Windows ( zie bronnen ) om te zien of er een Windows Vista of XP - compatibele driver voor de draadloze adapter . Als een compatibele driver is gevonden , installeert u deze voordat probleemoplossing begint . Deze driver kan in staat zijn om gemakkelijker helpen bij het oplossen sommige van de problemen die u lopen in .

Klik 2 op de knop "Start " op de onderste linkerkant van de pagina . Wanneer het menu van de knop "Start " opent , zult u verschillende opties te zien . Navigeer naar " Configuratiescherm " en klik erop .
3

Let op de ruit die opent naar rechts . Dit paneel zal ongeveer 6 tot 8 iconen . Zoek het pictogram dat is getiteld " Netwerk-en Internet-verbindingen . " Klik op dit icoon .

Kijk 4 op de nieuwe pagina die wordt geopend met een lijst van items op de bovenkant en vier pictogrammen aan de onderkant . De top pictogram aan de rechterkant is het label " Netwerkverbindingen. " Klik op dit icoon om verder te gaan met het draadloze netwerk oplossen .
5

zoeken " Draadloze netwerkverbinding " en klik met de rechtermuisknop op te klikken . Wanneer het menu aan de rechterkant van dit pictogram opent , selecteert u 'Eigenschappen'.
6

Kennis te nemen van de beschikbare opties . Kijk voor het pictogram Draadloze netwerkverbinding in de map Netwerkverbindingen . Als de eigenschappen niet zichtbaar zijn , betekent dit dat er waarschijnlijk een probleem met het stuurprogramma van de draadloze netwerkadapter .
7

Als u een draadloze netwerkverbinding , op zoek naar het tabblad Draadloze netwerken . Als dit tabblad niet zichtbaar is , moet u de soorten drivers die Wireless Zero configuratie ondersteunen onderzoeken .
8

Als het tabblad authenticatie wordt niet weergegeven in de Wireless Network Connection eigenschappen , gaat u naar de Wireless Zero Configuration om ervoor te zorgen dat het wordt uitgevoerd .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe kan ik Verlaag de Wachttij…
·Hoe maak je een Laptop met een…
·Hoe te Aircrack gebruiken op L…
·Definitie van Wireless Fidelit…
·Hoe maak je een 3G Laptop Airc…
·-Technologie die kan sturen ge…
·Hoe kan ik een laptop configur…
·Hoe te Boost My receptie Wirel…
·Hoe maak je een draadloos netw…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Scanport Protocol 
·Hoe de HTTP-poort inschakelen in Windows…
·Het wijzigen van de Linksys Security Set…
·Hoe te Flow Control op een Router inscha…
·Hoe het opzetten van een VPN- netwerk in…
·Hoe je bepaalde IP- adressen te blokkere…
·Network Analysis gebruiken Latent Space 
·Korte beschrijving van de Thin Client 
·Hoe kan ik Flash Linksys Firmware 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com