Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe maak je een draadloos netwerk te configureren in Windows Vista
een draadloos netwerk in Windows Vista configureren surfen op het internet vanaf vrijwel elke locatie in uw huis of bedrijf . Jullie zullen niet langer afhankelijk zijn van Ethernet- kabels om uw apparaten een internetverbinding te geven . Wat je nodig hebt
Draadloze router
Windows Vista-computer
Ethernetkabel
Internet Explorer
Toon Meer Aanwijzingen
1

Klik op de " Start Menu " knop in de linkerbenedenhoek van uw computerscherm . Een lijst met opties zal verschijnen voor u om uit te kiezen . Selecteer het " Panel Control" schakel in deze opties opgesomd . Nadat u dit heeft gedaan , klikt u op de "Netwerk en internet " om de instellingen die u nodig zult hebben toegang . Kopen van 2

Open de draadloze netwerkinstellingen op uw computer systeem door te klikken op de "Network and Sharing Center " link. Onder deze afdeling , zult u merken meerdere links naar de instellingen van uw netwerk aan te passen . Klik op de " Verbinding met een netwerk "-link om te beginnen met het configureren van een draadloos netwerk in Vista.
3

Bekijk de beschikbare draadloze internet-netwerken in de nieuwe pop - up venster dat na het openen van de " verschijnt verbinding maken met een netwerk link " . Verander de optie keuzelijst naast " Show " gebied om " All . " De dichtstbijzijnde draadloze internetverbindingen wordt direct aan u getoond . Als er geen beschikbare draadloze internetverbindingen , dan kun je beginnen met het maken van je eigen .
4

Klik op de "Set Up een verbinding of netwerk" vermeld op de onderkant van het venster " Verbinding met een netwerk " . Kies de " Handmatig verbinding met een draadloos netwerk " en klik vervolgens op de knop "Volgende " om verder te gaan . Op het volgende scherm kun je een aantal belangrijke instellingen over uw nieuwe draadloze internetverbinding handmatig invoeren . Voer een nieuwe naam voor het draadloze internet netwerk naast de sectie "Network Name" .
5

Maak uw draadloos internet netwerk beveiligd door te kiezen voor de " WPA2 - Personal " naast de "Security Type" gebied . U moet ook ervoor zorgen dat de optie " TKIP " is naast de geselecteerde " Type codering . " Naast de "Security Key /Passphrase " locatie , voert u een veilig wachtwoord dat niet gemakkelijk zal worden geraden . Door dit te doen wordt voorkomen dat onbevoegde gebruikers meeliften uw eigen draadloze internetverbinding . Het hebben van ongewenste bezoekers van uw internetverbinding kan ook drastisch vertragen uw browsen .

Plaats 6 een cheque binnenkant van het vakje naast ' Deze verbinding automatisch starten . " Na dit te doen , zal het u toestaan ​​om automatisch verbinding te maken met deze nieuw gecreëerde draadloze internetverbinding zonder dat u handmatig kiezen van het elke keer . Beëindig de configuratie van de draadloze internetverbinding netwerkverbinding voor uw Windows Vista- computer -systeem door nogmaals op de knop "Volgende " . Uw nieuw geconfigureerde netwerk moet nu worden weergegeven in de lijst met beschikbare draadloze internetverbindingen om verbinding te maken .
7

Klik op de " Verbinding met een netwerk " om toegang tot uw persoonlijke draadloze winnen internet -verbinding . Open een nieuw Internet Explorer-venster en bevestig uw internetverbinding door te bladeren een paar websites . Elke keer dat u wilt surfen op het internet , zult u in staat om uw eerder geconfigureerde draadloze internetverbinding kunt gebruiken .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·How to Get Backtrack 4 Wi - Fi…
·Hoe kan ik een Netgear Wireles…
·Hoe kan ik een laptop Toevoege…
·Hoe je Wireless N Access te la…
·Voordelen van ListView control…
·Hoe naar Draadloos internet in…
·Toegang krijgen tot een Mac Vi…
·Hoe je Multiple Access Points …
·Verschil tussen WI Fi & Gratis…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Definitie van Computer Matching 
·Hoe te testen Als een Ethernet -kaart is…
·4 basistypen van Computers 
·Soorten Computer Telecommunicatie 
·Hoe kan ik mijn draadloos internet signa…
·Hoe te Bereik van Wi - Fi- signaal Boost…
·Wat is een Wireless Interface Card ? 
·PSTN Standards 
·Mijn HP S7700n Slimline Wi - Fi werkt ni…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com