Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Wat is een Wireless Interface Card ?
De goedkeuring van draadloze technologie in de desktop-en notebook- computer gebied is verbluffend . Misschien wel de bekendste van deze technologieën is WiFi, met WiMAX , Bluetooth , Verizon 's EVDO en Sprint PCS Wireless Data Service ( oa ) wordt ook algemeen aanvaard . Gewoonlijk wordt deze technologie toegevoegd met een Wireless interfacekaart. WiFi

WiFi
, wat staat voor Wireless Fidelity , is een standaard eerste voortgebracht door de WiFi Alliance , een groep van de industrie fabrikanten . De officiële benaming is 802.11 met diverse substandaarden het gebruik van een enkele letter suffix , zoals in 802.11b ( oorspronkelijke WiFi) of 802.11n ( de nieuwste high - speed offer ) .

In 2004 , WiFi raakte een mijlpaal , het bereiken van 1 miljoen chipsets verkocht in een maand . In 2008 , werden meer dan 1 miljard wifi chipsets verkocht . Bijna elke notebook of netbook biedt WiFi-mogelijkheid ingebouwd vanuit de fabriek . Een eerlijk deel van de mobiele telefoons en smartphones , maar ook PDA's ( Personal Digital Assistants ) , ofwel WiFi-enabled of bieden de mogelijkheid om WiFi aan hun mogelijkheden toe te voegen door het gebruik van een uitbreidingssleuf .
< br > Licensed Wireless

Verizon's
EVDO en Sprint PCS Wireless data Service zijn twee voorbeelden van draadloze data-connectiviteit aangeboden door telefoonmaatschappijen , of beter gezegd , de mobiele telefoon industrie . In tegenstelling tot WiFi , deze diensten te gebruiken licentie ( beschermd ) spectrum . Terwijl de meeste notebooks ( of laptop ) computers niet over deze hardware te bieden , is het relatief eenvoudig voor een eindgebruiker om een eigen interface -kaart toe te voegen aan dit systeem te kunnen profiteren van de service.
< Br >
Interface Types

draadloze interface- kaarten
voor desktop computers zijn beschikbaar sinds de technologie voor het eerst beschikbaar werd gesteld . Typisch , zijn deze kaarten zijn vervaardigd om te voldoen aan de PCI- standaard .

De eerste standaard van de notebook fabrikanten opgenomen was de PCMCIA- sleuf . Omdat de vraag naar draadloze interface verhoogd , werd een interne sleuf , die bekend staat als de Mini - PCI-slot , ingebouwd in bijna elke fabrikant notebook productlijn . De Mini - PCI slot werd achterhaald door de Mini - PCI - e ( of mini - PCI Express ) slot , voornamelijk om hogere doorvoersnelheden die door de nieuwere normen toestaan ​​.
Externe Draadloze interface

Hoewel de oorspronkelijke PCMCIA slot werd beschouwd als een externe poort te zijn , meer in het algemeen zien we deze technologieën die door de USB-interface . Bluetooth en WiFi zijn beschikbaar in USB en zijn te koop in een zeer bescheiden prijsklasse .
Ubiquitous draadloze dekking

Gedreven door de MuniWireless industrie , de droom van alomtegenwoordige draadloze dekking is een droom voor een lange tijd . Al is het twijfelachtig dat er ooit een tijd dat de hele planeet heeft draadloze dekking zal zijn , wordt het concept van hele steden worden gehuld in een draadloos cloud een realiteit . In veel steden , Minneapolis , Minnesota , een voorbeeld , draadloze (WiFi ) dekking is beschikbaar in de meeste van de stad , en toen de katastrofisch brug instorten voorgedaan daar , werd het draadloze wolk gecrediteerd met het redden van levens , evenals het maken van aanzienlijk het herstel inspanning makkelijker .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe het opzetten van een draad…
·Hoe maak je een draadloos netw…
·Hoe Printer Sharing Verwijder 
·Hoe de Wireless Signal Boost o…
·Hoe Laptop draadloze ontvangst…
·Uitleggen Wireless Computing 
·Hoe uw laptop converteren naar…
·Omnidirectionele antenne Types…
·Hoe u Windows Default Wireless…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Schakel Monitoring Software 
·Hoe om te controleren voor Illegal Wirel…
·Hoe kan ik een modem in een Dell GX260 
·Hoe te ActiveX Groepsbeleid Install 
·Hoe te IIS inschakelen op XP Home 
·Hoe te configureren en Run VoIP en gegev…
·Hoe het opzetten van een draadloos syste…
·Inzicht Basic Voice Over IP 
·Kan ik Alles blokkeren adressen binnen e…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com