Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Voice Over IP >> Content
Inzicht Basic Voice Over IP
VoIP of Voice over IP is een telefoon /internet technologie waarbij mensen kunnen bellen , maar zij doen dat zonder gebruik te maken van de traditionele Bell Public System Telephone Network . In plaats daarvan gebruikers bellen via het internet . De telefoonnummers bestaan ​​nog steeds , maar de gesprekken worden verzonden met behulp van internet technologieën . Het belangrijkste verschil tussen VoIP en een Bell -systeem oproep is de VoIP is digitaal , het Bell -systeem is analoog . Een succesvolle VoIP Telefoon Bel

Een succesvolle telefoongesprek maakt gebruik van een digitaal signaal , niet een analoog een zoals de Bell telefoonsystemen. De stem wordt bemonsterd . Dit is het nemen van willekeurige stukken van het spraaksignaal om te bepalen of de kwaliteit goed is of niet . Als het goed wordt het spraaksignaal gekwantiseerde betekent dat speciale algoritmes worden toegepast op het spraaksignaal omzet naar digitaal . Tenslotte wordt het pakket gecodeerd , dit betekent dat het digitale pakket zet het in een vorm die op het internet kan worden gelegd . Aan de ontvangende kant gebeurt het omgekeerde .
De mechanismen die nodig zijn om een succesvolle VoIP Phone Call
Mechanismen

Maak Aangezien de technologie die gebruikt wordt is digitaal , zijn er verschillende technologieën die worden gebruikt om de VoIP call.rnrnThe telefoons zijn verschillend . Ze kunnen lijken gewone telefoons, maar zij moeten speciale software en hardware die het spraaksignaal wordt het digitale format.rnrnThere hebben moet telefoon technologie die kan worden gebruikt om de oproepen via internet verbinding zijn. Deze zijn gateways en bel managers.rnrnFinally , zijn er technologieën genoemd FX0 ( Foreign eXchange Office ) en FXS ( Foreign eXchange Subscriber ) waarmee een analoog telefoontje te worden geplaatst op een VoIP -ontvanger , en een VoIP- melding bij een Bell -systeem telefoon .
Circuits en Pakketten
telefoon Circuit

een traditioneel telefoongesprek doet zich voor wanneer een telefoonnummer wordt aangesloten op een ander telefoonnummer . Een circuit is gevestigd van het ene eind naar het andere , deel voor deel , maakt niet uit hoe dichtbij of ver , als een rijbaan . Het circuit is geopend zolang beide telefoons zijn in de dienst en met elkaar other.rnrnIn VoIP is er geen circuit . De pakketten worden verplaatst naar hun bestemming , maar kan verschillende routes nemen . De pakketten zijn klein maar individueel . Wanneer de pakketten samen aan de ontvangende kant worden gezet de stem wordt gehoord .
Frequenties
Packet

Voice bemonstering frequentie vindt plaats aan het begin van een telefoongesprek. Dit is nodig om een volledig oplossen van de stem te verschaffen. De stem wordt bemonsterd met een frequentie . Hierdoor kan een stem worden gereproduceerd bij de ontvanger . Een frequentie is als een golf met hoge -en dieptepunten . Ze kunnen echter exact worden gereproduceerd .
Quality of Service
Quality of Service

Omdat een digitaal signaal is een stukje bij beetje signaal , zijn er verschillende problemen die zich kunnen voordoen wanneer het wordt verzonden . De bandbreedte die gebruikt kan worden overbelast . De pakketten kunnen vallen waardoor het uiteenvallen van het signaal en het telefoongesprek . Packet -signalen kunnen reizen op verschillende snelheden waardoor vervorming van de telefoon call.rnrnAddressing deze problemen onder de noemer van de kwaliteit van de dienstverlening . Er zijn verschillende technologieën om het pakket signaal zo uniform mogelijk te maken .

Previous: Next:
  Voice Over IP
·Wat zijn VoIP Telefoons 
·Kunt u faxen met behulp van ee…
·Hoe je VoIP verkeer te blokker…
·Audio streamen Protocol 
·Hoe maak je een IP PBX Build 
·Hoe link Up Via Webcam 
·Hoe maak je Kies een VoIP -num…
·Hoe je VoIP bellen vanaf je mo…
·Hoe je VoIP leads te genereren…
  Related Articles
Hoe te installeren D - Link Airplus G in…
Hoe maak je een Belkin Basic router bijw…
De definitie van Voice Over IP 
How to Set Up een Belkin Basic Wireless …
Wat is Voice Over IP ? 
Hoe stel ik Voice Over IP at Home ? 
Pros & Cons van Voice Over IP 
Soorten Cisco Voice Over IP Phones 
Wat zijn de voordelen van Voice Over IP …
  Netwerken Articles
·Hoe je DNS Get Van DOS 
·Hoe te verbinden twee computers met een …
·Gebruik van een Proxy Server 
·Hoe maak je verbinding een Windows XP- p…
·Hoe te gebruiken Qwest M1000 Met een Lin…
·Hoe om te controleren een Port Ping 
·Poort 135 Protocol 
·Hoe kan ik controleren de snelheid van m…
·Hoe gegevens met behulp van een Cat - 5 …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com