Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> routers >> Content
Hoe te gebruiken Qwest M1000 Met een Linksys Router
De M1000 modem gebruikt door Qwest voor zijn DSL- internet service houdt het opmerkelijke vermogen om te worden gebruikt als een draadloos modem . Echter , degenen die al een router van leveranciers als Linksys bezitten misschien liever blijven gebruiken hun bestaande router . Om de Qwest M1000 met een Linksys -router aansluit , is het nodig om een paar kleine veranderingen aan basisinstellingen beide routers ' te maken . Hiermee zorgt u ervoor dat de modem biedt een solide internetverbinding naar de Linksys router . Wat je nodig hebt
ethernetkabel
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit uw Qwest M1000 modem met uw computer via een Ethernet-kabel . Open uw webbrowser en navigeer naar de configuratiepagina van de M1000 's . Het IP-adres wordt gebruikt om toegang te krijgen tot de configuratiepagina van de Qwest M1000 is " 192.168.0.1 . " Kopen van 2

Klik op het tabblad " Quick Setup " aan de bovenkant van de pagina . Selecteer de "Klik hier voor geavanceerde instellingen Alleen indien vereist door uw ISP " link onderaan van de " Quick Setup "-pagina .
3

Selecteer " RFC 1483 Transparent Bridging " in de " advanced " Setup pagina . Scroll naar beneden en klik op de knop "Apply " om uw instellingen op te slaan .
4

Koppel uw computer vanaf de modem . Sluit uw Linksys router met de computer met behulp van een Ethernet-kabel en log in op de configuratie van de router . Het IP-adres wordt gebruikt om toegang te krijgen tot de configuratiepagina van de Linksys -router " 192.168.1.1 . "
5

Selecteer " PPPoE " van de " Internet Connection Type " drop - down menu . Geef de gebruikersnaam en het wachtwoord door uw Internet Service Provider aan u verstrekt . Klik op "Instellingen opslaan" om uw instellingen op te slaan .
6

Verwijder de Ethernet- kabel uit de computer . Schakel de modem en router . Steek de Ethernet- kabel aan op een Ethernet-poort op de modem en zet hem weer aan . Laat de modem te herstarten gedurende 30 seconden en steek de kabel in het Wide Area Network -poort op de Linksys router en zet hem aan .

Test 7 van de Internet-verbinding door te navigeren naar uw favoriete websites . Als u geen verbinding maken met een website , controleer uw instellingen op beide routers , evenals de fysieke verbinding tussen hen.

Previous: Next:
  routers
·Mijn Netgear Wireless - N Rout…
·How to Set Up een router voor …
·Hoe kan ik een Linksys - B Rou…
·Hoe te ACL in CLI 
·Hoe te Static LAN IP Set Met B…
·Hoe je twee Cisco routers om v…
·Hoe te openen XP poorten op ee…
·Hoe maak je een Comcast router…
·Hoe kan een persoon Hook Up ee…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe de beveiliging inschakelen op Linksy…
·Manieren om te voorkomen dat hackers Toe…
·Hoe Anoniem gebruikers blokkeren Delen v…
·Hoe doet u mee subnetten 
·Waarom is mijn High Speed ​​Modem traag?…
·Hoe om uw eigen URL voor Free Create 
·Hoe je het Signaal van mijn laptop Card …
·Hoe Hook Up een Cat 6 kabel 
·Hoe je High - speed internet te krijgen …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com