Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> routers >> Content
Hoe te ACL in CLI
ACL's ( Access Control Lists ) Reorder worden vaak geconfigureerd op het netwerk van routers en firewalls om netwerkverkeer doorsturen op basis van opgegeven parameters in de ACL toestaan ​​of weigeren . Eerdere versies van de Cisco Internetwork Operating System ( IOS ) verplicht beheerders om de configuratie van een computer kopiëren om te herschikken ACL lijnen en wijzigen ACL gedrag. Echter , IOS versie 12.2 en later mogelijk beheerders ACL's op de CLI ( Command Line Interface ) bijbestellen . De volgorde van een ACL op een Cisco router met IOS versie 12.2 om ontlokken gewenste gedrag van de ACL . Wat je nodig hebt
Cisco router met IOS versie 12.2 en telnet diensten ingeschakeld
Telnet- wachtwoord voor de router van Cisco
IP-adres van de router van Cisco
Bevoorrechte Exec wachtwoord voor de router van Cisco Mijn Naam van uitgebreide ACL om bij te bestellen op de Cisco router
Windows 7 -computer met de Microsoft telnet -client ingeschakeld
Toon Meer Aanwijzingen
1

Klik op de knop "Start " op het Windows 7 desktop computer en klik op het vakje "Zoeken " . Voer " cmd " in het vak "Zoeken " . Klik met de rechtermuisknop op de opdrachtprompt pictogram dat verschijnt en klik op " Run as Administrator" in het menu dat verschijnt .

Type 2 " telnet 1.2.3.4 " , behalve de plaats van de " 1.2.3.4 " met de IP -adres van de Cisco-router voor die je nodig hebt om ACL's opnieuw te ordenen. Tik op de toets " Enter " . Voer de telnet wachtwoord in wanneer hierom wordt gevraagd op de opdrachtregel en tik op de toets " Enter " . Type " enable" bij de opdrachtprompt en voer de Bevoorrechte Exec wachtwoord in wanneer daarom wordt gevraagd en tik op de toets " Enter " .

Type 3 " config term " en tik op de toets " Enter " . Type " ip access- list extended name_of_acl " behalve vervang " name_of_acl " met de naam van de uitgebreide ACL die u wilt ordenen . Tik op de toets " Enter " . Let op het eerste nummer en de informatie online in de command line -uitgang van de ACL lijn die u wilt ordenen . Let op het eerste nummer en de informatie die op het ACL lijn te ruilen met de ACL lijn te worden bijbesteld . Type " ip toegang-lijst uitgebreid name_of_acl " vervangen " name_of_acl " met de naam van de ACL die u wilt herschikken en druk op de toets " Enter " . Type " geen acl_line_number " vervangen " acl_line_number " met de naam van de ACL u de toets " Enter " herschikken en tik op .
4

Type " acl_line_number new_acl_line " vervangen " acl_line_number " met het aantal de ACL lijn worden nabesteld en vervangen " new_acl_line " met de op het ACL lijn te ruilen met de ACL lijn te worden bijbesteld informatie . Druk op de toets " Enter " . Voer " geen acl_line_number " vervangen " acl_line_number " met de naam van de ACL lijn naar de "Enter " swap en tik op . Type " acl_line_number new_acl_line " vervangen " acl_line_number " met het nummer van de ACL lijn om te wisselen en te vervangen " new_acl_line " met de op het ACL lijn om te wisselen informatie . Druk op de toets " Enter " .

Type " end " 5 en druk op " Enter ". Dan "start copy run "-type en druk op de " Enter " -toets om de configuratie op te slaan .

Previous: Next:
  routers
·Hoe te eMule aan de slag met e…
·Hoe maak je een DDWRT Linksys …
·Hoe te Forward poort op een D …
·Hoe je toestaan ​​externe Ping…
·Linksys RTP300 Router Probleme…
·Hoe te versleuteling op Linksy…
·How To Open Poorten op Linksys…
·Hoe te Tongue Bereid 
·Hoe te herstellen Cisco Produc…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Wat Is One - Factor vs Two - Factor Auth…
·Hoe je DSL-verbinding delen 
·Hoe de antenne vervangen op een D - Link…
·Wat is een Netwerk Patchkabel ? 
·Hoe je meerdere computers verbinding met…
·Hoe maak je een router te configureren v…
·Wat is een Ethernet Switch Uplink Port ?…
·De Wireless Encryption Protocol 
·Wat is Two - Way Authentication ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com