Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Manieren om te voorkomen dat hackers Toegang krijgen tot een onderneming Homepagina
Bedrijf websites helpen bedrijven te laten potentiële klanten of klanten weten wat ze bieden . Veel bedrijven gebruiken hun website om zaken te doen met hun klanten , wat betekent dat adressen , namen en creditcardgegevens kunnen worden opgeslagen op de sites. Om ervoor te zorgen dat gevoelige informatie over uw klanten , cliënten , medewerkers of uw bedrijf niet in verkeerde handen , of uw site niet geïnfecteerd raken met schadelijke bestanden of software , antivirussoftware gebruikt , een beveiligde internetverbinding en sterke wachtwoorden . Internet Connection

Gebruik een beveiligde Internet -provider om ervoor te zorgen dat buitenstaanders niet gemakkelijk inbreken in het systeem van uw bedrijf te krijgen naar uw website of online databank . Kies uw internet service provider op basis van het type beveiliging en back-up -systeem biedt om ervoor te zorgen dat u een ISP die actief stappen om computers en website beveiligd tegen bedreigingen van buitenaf , zoals hackers van uw bedrijf te houden neemt . Maak een sterk wachtwoord voor uw netwerk , zodat mensen in nauwe range geen toegang tot uw internetverbinding kan verkrijgen . Ook gebruik maken van een service set identifier - een naam voor uw internetverbinding - . Dat niet onmiddellijk alert anderen die de verbinding behoort tot uw bedrijf , volgens ComputerWorld.com
Wachtwoorden

Ontwikkelen van veilige wachtwoorden voor uw website die niet makkelijk te raden voor anderen en hebben werknemers of klanten die gebruik maken van uw website doen het zelfde zijn . Verander wachtwoorden vaak en hebben klanten hetzelfde doen , zodat hackers niet kunnen krijgen tot gevoelige informatie . Stimuleer klanten of medewerkers om wachtwoorden te ontwikkelen met hoofdletters en kleine letters , cijfers en tekens , zodat deze wachtwoorden zijn moeilijk te raden . Wachtwoorden moeten worden rond acht letters of meer en moet niet een woord dat anderen kunnen vinden gemakkelijk op basis van belangen of persoonlijke informatie , zoals kinderen of namen echtgenoten zijn.
Antivirus Software

installeren en regelmatig antivirus software , zoals Symantec , McAfee of Microsoft antivirus software , om computers van uw bedrijf te beschermen tegen kwaadaardige software , bestanden en mappen , zoals virussen , wormen en spyware updaten . Een antivirusprogramma op zijn plaats zorgt ervoor dat anderen geen toegang tot de browsegeschiedenis van uw bedrijf kunt winnen , infecteren computerbestanden of bekijk web transacties als ze plaatsvinden . Antivirus software laat u weten wanneer externe bronnen proberen om potentieel schadelijke bestanden of software te installeren op computers van uw bedrijf en neemt maatregelen om kwaadaardige bedreigingen voor computers of een netwerk te wissen .
Partnerships

Win advies of bijstand van andere website-exploitanten of bedrijven die ervaring met het maken of onderhouden van beveiligde websites te hebben. Ontwikkelen van partnerships met bedrijven , zoals PayPal , die kunnen helpen om bij te houden van informatie over klanten op een veilige manier te houden . Hebben klanten ga naar deze websites om transacties uit te voeren om ervoor te zorgen dat de verkoop meer veilig en effectief worden behandeld . Voor reclamedoeleinden , ontwikkelen partnerships met andere bedrijven en organisaties die je zo kunt vertrouwen dat ze niet proberen om klanten informatie te verzamelen of zet schadelijke bestanden of software op uw bedrijfswebsite . Krijg een secure socket layer protocol certificering van een bedrijf , zoals Verisign , toevertrouwen of Thawte om te helpen om informatie die klanten via uw website te versleutelen . Hoewel je moet betalen voor het, een SSL- certificaat laat anderen weten dat je actief stappen onderneemt om een ​​betrouwbare en veilige website te onderhouden .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·TCP /IP- netwerkprotocollen 
·Hoe te houden een Prive Zoekge…
·Hoe kan ik Internet te verzend…
·Risico op Receiving & Opening …
·Mijn ISP Veranderd Van 5 tot 1…
·Hoe de hoeveelheid gegevens aa…
·Hoe te Highlight te kopiëren 
·Wat is TCP /LP & PDU ? 
·Hoe maak je Ping een domeinnaa…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Aanwijzingen voor het gebruik van een Cr…
·Hoe je DSL Telefoon Modems installeren 
·Hoe Hook Up Leviton gateway-router om tw…
·Hoe kan ik een IP-adres in MIRC 
·Hoe kan ik een laptop Wireless Card Gebr…
·Hoe kan ik een mailbox toe aan een accou…
·Hoe je foto's uploaden op IStockphoto 
·Hoe maak je een Repeater gebruiken Met U…
·Hoe download ik Vorige Zune Software ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com