Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe kan ik Internet te verzenden via USB -kabel
Zowel de kabel- en DSL-modems hebben twee soorten installaties : USB of Ethernet . Beide soorten aansluitingen functioneren goed , maar er zijn momenten waarop je kunt ervoor kiezen om de USB -optie te gebruiken . Bijvoorbeeld , als uw computer niet een Ethernet-verbinding of wanneer de Ethernet- kaart in de computer niet goed werkt , dan is het verzenden van het internet via de USB -kabel wordt het een levensvatbaar alternatief . Wat je nodig hebt
DSL-of kabelmodem
Modem instructie
Modem CD
Toon Meer Aanwijzingen
1

Bevestig de Internet modem naar de coaxkabel ofwel of telefoonverbinding vanuit de wand . De verbinding die u gebruikt hangt af van of het een kabel- of DSL-modem . Volg de modem educatieve diagram dat wordt geleverd met de verpakking om het adequaat verbinden . Als u een DSL-modem , plaatst u de telefoon filters die komen met de modem op alle andere telefoon aansluitingen in het huis . Dit zal geen lawaai dat door op de DSL- internet lijn komt te elimineren . Sluit de modem aan op het stopcontact en laat het op te zetten .

Draai 2 op uw computer aan en plaats de cd die bij de modem. Deze CD bevat de USB-drives op het internet te laten werken via de USB-kabel . Wacht tot de instructie CD te starten , of ga naar "Start ", " Computer " en klik tweemaal op de cd - rom station om de installatie te starten . Volg de aanwijzingen op het scherm installatie-instructies en klik op " USB Installation " als hierom wordt gevraagd .
3

Download en sla de drives op een USB -stick als je niet de fabrikant cd modem hebben . Zoek de fabrikant en het model modem zich op een etiket op de modem . Noteer dit nummer , en op een computer met internettoegang , navigeert u naar de website van de fabrikant. Klik op "Support , " Downloads ", of een dergelijke opdracht . Typ het modelnummer in de juiste box en download de juiste drivers uit de lijst met opties die verschijnt . Kies om het programma op te slaan op de memory stick wanneer de optie van hardlopen of opslaan van het programma . Koppel de USB-stick en sluit deze aan op de computer waar u de geïnstalleerde drives . Zoek het bestand op de memory stick en klik tweemaal op om de installatie te starten . Volg de instructies op het scherm installatie-instructies .
Goedkope 4

Sluit het ene uiteinde van de USB- kabel aan op de modem in de juiste USB -poort . Sluit het andere uiteinde van de USB- kabel aan op de USB- poort op uw computer wanneer dit wordt gevraagd door de installatie-cd . Wacht tot de cd te voltooien installeren en klik op "Finish " als daarom wordt gevraagd . Anders zal het programma af en sluit op zijn eigen .
5

Herstart de computer en controleer of de juiste lampjes branden op de modem . Controleer dit met uw installatie diagram dat met de modem. het internet lampje moet knipperen . Als het niet , contact opnemen met uw internet provider .
6

Open uw webbrowser en surfen op het internet als je normaal doet .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·NBAR Protocollen 
·Hoe om concurrerend te blijven…
·Hoe de Timeout in Citrix Veran…
·Hoe maak je een VeriSign PKI I…
·Hoe te gebruiken Microsoft Cer…
·Hoe werkt de Google Search Bar…
·Hoe kan ik van het internet op…
·Wat is Peer to Peer protocol ?…
·Hoe to Business Boost met Face…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Client -Based Vs . Client - Server Netwe…
·Hoe te leven Verborgen Beveiligingscamer…
·Hoe je op afstand Reboot Windows Vista 
·Hoe je je SSID Invisible op NETGEAR 
·Hoe maak je een Premod Modem configurere…
·Hoe maak je een Cat 5 kabel draad 
·Hoe maak ik Ontcijfer een Linksys VPN In…
·De gemiddelde prijs van Data Cable Insta…
·Hoe maak je een analoge Satellite Dish B…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com