Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
NBAR Protocollen
Netwerk -Based Application Erkenning Protocol ( NBAR ) identificeert protocollen voor de indeling en het gebruik compileert statistieken voor kwaliteitscontrole . Het protocol ontdekking kenmerk van NBAR protocol toont statistieken van het verkeer door middel van een applicatie -gateway . De NBAR databank schakelt u het aangevraagde protocol . NBAR configureert tabellen van de protocollen die worden gebruikt en de hoeveelheid gegevens in en uit het protocol door de bandbreedte . De NBAR protocol meldt inbreuken op de veiligheid en waarschuwt de systeembeheerder als firewalls worden gekruist . Erkenning

De Ondersteunde protocollen tabel geeft de protocollen die NBAR herkent . De gebruiker kan aanvullende protocollen toe te voegen door middel van een Packet Description Language Module of upgraden naar een nieuwere versie van NBAR protocol. De Ondersteunde protocollen Table , geïndexeerd door de ondersteunde protocol nummer , bevat de naam van het ondersteunde protocol . Meerdere actieve protocollen kunnen een negatief effect hebben op een router hebben . Het aantal interfaces die kunnen worden gevormd gebaseerd op de platform en drempel types . De NBAR protocol deactiveert interfaces die niet noodzakelijk zijn of zou een inbreuk op de beveiliging kan veroorzaken.
Tafel Configuratie

De Top N Config tabel geeft protocollen met bijbehorende statistieken . De statistieken voor elk protocol zijn in een enkele rij in de Top N Config tabel , die wordt geïndexeerd door een getal dat een specifieke interface of een bepaalde rij in de tabel vertegenwoordigt . De Top Config Stats Select tafel kiest de statistische methode wordt gebruikt om de volgorde van protocol executie bepalen . Beschrijvende statistiek per protocol zijn onder andere : inkomende , uitgaande en totale bitsnelheid , inkomende, uitgaande en totale pakket; interval bitsnelheid werd bemonsterd ; aantal protocollen of N -nummer in Top N Config tafel , en het aantal protocollen in de tabel . De Top N Config tafel niet noodzakelijkerwijs overeen met de Top N Config gewenste formaat .
Commando

NaBr protocol omvat de mogelijkheid om protocollen en tally activiteiten bekijken op de interface naar het protocol . De NaBr statustabel is gecodeerd met de mogelijkheid om functies in een protocol binnen de NaBr protocol tabel vermelde in-of uitschakelen . De NaBr statustabel bevat een IfIndex , welke protocollen door getallen -interface bevat . De opdracht enable is waar of onwaar . Als de vrijgavestatus waar is , is het NaBr protocol ontdekking ingeschakeld op de interface of de ingang van het protocol . Als de status van enable commando onwaar is, wordt het protocol ontdekking niet ingeschakeld op de interface . De status staat commando kan door de SNMP-set een commando geactiveerd worden . NaBr protocol handhaaft gebruik statistieken per protocol , waarbij de datum van het laatste gebruik of de datum en tijd update. De statusupdate tijd toont de laatste keer dat het protocol is ingeschakeld .
Statistieken

De All Stats Table is een tijdelijke tabel samengesteld elke keer dat een protocol wordt gebruikt . De All Stats tabel bevat de IfIndex , die een specifiek protocol -interface van de Ondersteunde protocollen Tafel vertegenwoordigt . De ondersteunde protocollen tabel bevat een uitgebreide lijst met protocollen met bijbehorende nummers . Het aantal datapakketten , de hoeveelheid data in bytes en hexadecimale bytes in en uit , het aantal bytes van gegevens via een interface- protocol wordt in de Network Management System . De All Stats Bit tarieven vertegenwoordigt bits van de gegevens in en uit een specifiek protocol interface.

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe je Internet Service instal…
·Hoe te inschakelen BPG Authent…
·Hoe Vergelijk Rural High Speed…
·Soorten Web Servers 
·Credit Balance Transfer Opties…
·Het verschil tussen een client…
·Hoe maak je een ingebouwde com…
·Hoe maak je een VTC tussen twe…
·Hoe te MIME Types bijwerken 
  Related Articles
Wireless Router Beveiligingsprotocollen 
802.11 Beveiligingsprotocollen 
Wlan Beveiligingsprotocollen 
GSM MAP Protocollen 
IEEE 802.15.4 protocollen 
Soorten Wireless Protocollen 
WEP-beveiliging Protocollen 
Mobiliteitsmanagement Protocollen 
MiWi Protocollen 
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een tweede computer verbindi…
·Hoe te verbinden uw Gateway laptop met W…
·Mobile Network Protocol 
·Hoe de eigenaar van een ISP adres Bepaal…
·Hoe je toestaan ​​Limited Rekeningnummer…
·Mijn Dynex Wireless Modem Houdt loskoppe…
·Verbinding maken Werkgroepen in Vista 
·Hoe de MTU op de router 
·Hoe te installeren van een Ethernet -kab…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com