Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe Vergelijk Rural High Speed ​​Internet-opties
Landelijke high speed internet is niet onmogelijk om te krijgen. Het betekent echter wel wat geduld en kennis . De meeste mensen weten van de 3 belangrijkste manieren om te surfen op het web : dial - up , kabel en DSL . Dial - up , hoewel langzaam , is het slechts 1 van de drie typisch beschikbaar voor degenen die in de Boonies . U hoeft geen genoegen te nemen voor slak snelheid internetverbindingen . Dit artikel heeft een aantal echte oplossingen voor uw probleem , zodat je landelijke high speed Internet -opties kunnen vergelijken in uw omgeving . Wat je nodig hebt
GSM
Toon Meer Aanwijzingen

Look 1 in een draadloze verbinding via een draadloze torens geplaatst rond de omgeving . Meestal worden deze verbindingen beperkt tot die die eigenlijk zien de torens , maar ze bieden het beste alternatief voor landelijke high speed Internet -opties . Het is vrij goedkoop en biedt een snelle snelheid . Bel uw plaatselijke telefoonmaatschappij om te zien of deze beschikbaar is in uw regio . Kopen van 2

Controleer uw mobiele telefoon provider om te zien of ze bieden een zogenaamde mobiele breedband kaart. Dit is gewoon een USB- kaart die u aansluit op uw computer . Het geeft je dezelfde snelheid en de verbinding die u op een mobiele telefoon zou ontvangen . Hoewel de landelijke high speed Internet -opties voor deze breedband -kaart zijn niet zo goed, omdat de snelheden zijn langzamer , het is veel beter dan dial - up , en meer kosteneffectief dan stap 4 .
3

Bel concurrerende mobiele telefoon aanbieders . Geloof het of niet , kunt u nog steeds een goede dekking met andere aanbieders . Bijvoorbeeld, als u op dit moment gebruik maken van T - mobile voor uw telefoon service, bel Verizon om te zien of ze hebben een betere mobiele breedband kaart plan. Landelijke high speed Internet -opties zijn meer kosteneffectief als je winkel rond een beetje .

Look 4 in Satelliet Internet . Ja , het is duurder dan de vorige landelijke high speed Internet -opties , maar het is ook betrouwbaarder en heeft een hogere snelheden beschikbaar . Bedenk echter , het is als een tv- satelliet -verbinding waar sprake is van een lichte vertraging , dus real time gaming wordt afgeraden . Hughsnet en WildBlue zijn 2 van de meest bekende aanbieders van dit soort diensten .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe de standaard homepage voor…
·Hoe kan ik instellen van meerd…
·Wat doet Upload & Download Spe…
·Hoe maak je een Wireless Netwo…
·Hoe te TeamViewer gebruiken vo…
·How to Get Rid van een Blocker…
·Hoe snel veranderen een IP 
·Hoe het opzetten van een Dial …
·Kun je Have Internet Service Z…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe worden beschermd tegen Internet Intr…
·Windows Fax & Scan zal geen verbinding m…
·Hoe een ad hoc Wi - Fi -netwerk 
·Netwerk Bekabeling tips 
·WinMX Music Connection Problemen 
·Hoe maak je een modem beveiligingssleute…
·Hoe maak je een Proxy Address Kies 
·Hoe om te zien uw Google zoekgeschiedeni…
·Wat is een Proxy Server Port ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com