Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
WinMX Music Connection Problemen
WinMX is een computerprogramma gebruikt om computerbestanden van de ene gebruiker naar de andere delen . Het maakt gebruik van " P2P -technologie " (kort voor peer - to-peer ) , hetgeen betekent dat in plaats van het aansluiten op een gespecialiseerde computer -server om een ​​bestand te downloaden , u rechtstreeks verbinding maakt met een andere gebruiker die is het "delen " dat specifieke bestand . Hoewel P2P sharing kan resulteren in hogere snelheden dan wat je normaal zou vinden aansluiting , komt het met zijn eigen aandeel in de problemen verbinding , vooral bij het delen van muziek met WinMX . Internet Connection

Als u problemen ondervindt aansluiting terwijl het delen van muziek met WinMX , controleer uw internetverbinding . Het kan nodig zijn om uw verbinding te resetten . Om dit te doen , haalt u zowel uw modem en router los van hun voedingsbron . Laat ze unplugged gedurende 15 tot 30 seconden en sluit ze weer naar binnen Dit zal het interne geheugen te resetten op beide apparaten , die zal duidelijk de meerderheid van de problemen die u ondervindt met uw internetverbinding . Als de problemen aanhouden , contact opnemen met de klantenservice van uw internetprovider.
De Gebruiker statistieken

WinMX
maakt rechtstreeks verbinding met de computer van een andere gebruiker om bestanden te downloaden , wat betekent je bent volledig afhankelijk van zijn Internet -verbinding voor snelheid . Naast de naam van een gebruiker in WinMX , zult u een overzicht van hoe snel zijn internetverbinding is te zien . Als hij een breedbandverbinding , eventuele problemen die u mogelijk ondervindt zijn waarschijnlijk niet op zijn einde . Echter , als hij een 56K internetaansluiting , betekent dit dat hij met behulp van dial - up internet , dat kan niet alleen leiden tot trage download snelheden , maar problemen met de verbinding . Er is niets wat je kunt doen om problemen afgeleid van deze uitzondering op het bestand dat wordt gedeeld door een andere gebruiker te repareren .
Uploaden Speed ​​

WinMX
laat alleen een persoon te downloaden zo snel als ze uploaden . Als je WinMX verbindingsinstellingen hebben een pet op je upload snelheid of hebt uploaden uitgeschakeld , kan dit leiden tot een scala van problemen met de verbinding bij het delen van muziek . Ga in het menu " Voorkeuren" in WinMX en zorg ervoor dat de " Upload Limit" wordt vermeld als " Unlimited " in tegenstelling tot iets als " 0.0KB /S. " Door simpelweg het veranderen van deze optie , kunt u vast veel connectie problemen die u mogelijk ondervindt .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe maak je een Cat5 Female Co…
·Hoe vindt mijn ISP DNS 
·Hoe te SSL configureren op Apa…
·Hypertext Transport Protocol 
·Hoe de beste Afstand Get met u…
·How to Set Up een Chatroom 
·Hoe je erachter Fake 's op Fac…
·Hoe maak je een Reverse DNS Lo…
·Hoe de lancering van een websi…
  Related Articles
Hoe je Wi - Fi Connection problemen op t…
Hoe maak je een Single Draadloze Net Con…
Hoe maak je een XP Wi - Fi Connection 
Hoe kan ik een draadloze verbinding met …
Hoe je het wachtwoord wijzigen voor uw b…
Hoe maak je een Wi - Fi Connection Lock 
Hoe het opzetten van een draadloze route…
Hoe sluit ik een kabel breedbandverbindi…
Hoe weet ik of iemand gebruikt mijn Inte…
  Netwerken Articles
·Hoe te Remote Access Networks Problemen 
·Hoe te Ethernet chauffeurs krijgen van e…
·Problemen oplossen Mac Book Problemen Me…
·Hoe te Grafiek op Subnetting 
·Hoe Hook Up een Netgear WGT624 aan de co…
·Hoe mensen door Live Satellite Zoek 
·Hoe u uw Crew hernoemen in Lil Pirates d…
·Geschiedenis van Data Communications 
·Hoe snelheid van een Wireless LAN 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com