Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe het opzetten van een Dial -Up Network Met twee computers
Microsoft Windows heeft een ingebouwde software voor het verbinden van twee computers via een inbelverbinding , zonder dat u toegang tot het internet . Het opzetten van een dial - up netwerk , elke computer heeft een modem en toegang tot een telefoonlijn . Daarnaast moet u het opzetten van een computer om binnenkomende gesprekken en functioneren als een RAS-server en de andere computer aan te sluiten op de eerste computer via een inbelverbinding ontvangen. De belangrijkste aanwijzingen zijn voor Windows XP Pro , met speciale instructies toegevoegd voor Windows Vista en Windows 7 . Instructies
Het opzetten van een Remote Access Server --- Windows XP Pro , Windows Vista en Windows 7
1

Klik op de knop "Start " in de linkerbenedenhoek van het scherm van de eerste computer en klik op ' Configuratiescherm'. Dubbelklik op het pictogram " Netwerkverbindingen " . In Windows Vista of Windows 7 , klikt u op de knop "Start " , klik op "Configuratiescherm " , klik op "Netwerk en Internet . ' Kopen van 2

Klik op " Nieuwe verbinding maken " in het linkervenster van het venster Netwerkverbindingen . Klik op de knop "Volgende " . In Windows Vista en Windows 7 , selecteert u ' Network and Sharing Center ", klik op" Netwerkverbindingen beheren ", klik op het menu" Bestand " , selecteer" Nieuwe binnenkomende verbinding , " en doorgaan naar stap 5 .
Goedkope 3

Klik op het keuzerondje naast de "Set van een geavanceerde verbinding " optie en klik op ' Next '. Selecteer de optie "Accept inkomende verbindingen " en klik op "Volgende . "
4

Vink het vakje naast de modem van de computer en klik op de knop "Volgende " . Als u wilt virtual private network ( VPN ) verbindt , kiest u de "Allow virtual private verbindingen " en klik op " Next . " Anders selecteert u de optie " Sta niet toe dat virtual private -verbinding " en klik op "Volgende . "
5

Selecteer de lokale gebruikersaccounts waarvoor u wilt op afstand toegang te verlenen . Als u wilt het opzetten van een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord om in te loggen , klik op de knop en typ " Add " in de gebruikersnaam en het wachtwoord . Dit venster geeft de gebruiker accounts dat het aansluiten van computer gebruikt om in te loggen Klik op de knop "Volgende " wanneer u klaar bent het kiezen of maken van gebruikers . Voor Windows Vista en Windows 7 , selecteren of gebruikers toe te voegen aan de lijst met toegestane gebruikers , klikt u op ' Next ', controleer dan het vakje naast " Door middel van een dial - up modem " en selecteer de gewenste modem uit de lijst . Klik op ' Voltooien '. Dit concludeert de Windows Vista en Windows 7 RAS-server setup .
6

Zorg ervoor dat de " Bestands-en printerdeling voor Microsoft-netwerken " checkbox heeft een check in. Laat alle andere netwerk- software-instellingen ingesteld op standaard en klik op de knop "Next " , klik op "Finish" .
Aansluiten op de Remote Access Server --- Windows XP Pro
7

klik op de knop 'Start' , klik vervolgens op de "Control Panel " optie op de computer die zal aansluiten op de computer die u hebt ingesteld als een RAS-server in paragraaf 1 . Dubbelklik op het " Network Connections " icoon .

Klik 8 op de " een nieuwe verbinding maken " optie in het linkerdeelvenster van het venster Netwerkverbindingen . Klik op de knop "Volgende " . Selecteer de optie " Verbinding maken met het netwerk op mijn werk " optie en klik op de knop "Volgende " . Selecteer " Dial - up -verbinding " en klik op "Volgende . "

Type 9 in de naam van uw verbinding in de " Bedrijfsnaam" tekstveld . U kunt elke gewenste naam aan de verbinding te identificeren gebruiken . Klik op de knop "Volgende " . Typ het telefoonnummer van de telefoonlijn is aangesloten op de Remote Server computer toegang in de " telefoonnummer " tekstveld en klik op de knop "Volgende " . Zet een vinkje in het vakje naast " Voeg een snelkoppeling naar deze verbinding op mijn desktop " en klik op " Finish ".
10

Dubbelklik op het pictogram verbinding die alleen is gemaakt op uw bureaublad . Typ de gebruikersnaam en het wachtwoord dat u hebt opgegeven in stap 5 van hoofdstuk 1 .
11

Klik op de knop " Connect " . De computer zal bellen en verbinding maken met de RAS-server computer , controleert u de gebruikersnaam en het wachtwoord , en vormen een dial - up netwerkverbinding . De gedeelde mappen op de RAS-server zijn beschikbaar onder " My Network Places ", die u kunt bereiken door te klikken op de knop "Start " om te bladeren , te klikken op ' Deze computer , vervolgens " My Network Places " op de linkerzijde van het venster Deze computer .
aansluiten op de Remote Access Server --- Windows Vista en Windows 7
12

Klik op de knop "Start " , vervolgens op "Configuratiescherm . "

Klik 13 op " netwerk en internet " en klik op" Netwerkcentrum . "Klik op " Zet een verbinding of netwerk , " en kies voor" verbinding met een werkplek . " < br >
14

Kies " Nee , maak een nieuwe verbinding , " en selecteer vervolgens " direct Dial . " Geef het telefoonnummer waarnaar de RAS-server is aangesloten op de meegeleverde tekst gebied . Klik op " Next " en het type in de gewenste naam van de verbinding Vink het vakje naast . "Niet nu verbinding , stel het gewoon dus ik kan later verbinden " . " Next " en klik

Typ 15 in uw gebruikersnaam en wachtwoord en selecteer de " dit wachtwoord onthouden " optie . Klik op de knop " Connect " om de verbinding te maken en klik op ' Sluiten '.
16

Klik op de knop "Start " en vervolgens op " Connect To . " Selecteer de verbinding die u hebt gemaakt in de vorige stappen en klik op" Connect . " Een dialoogvenster zal het proces van het kiezen te tonen , het aansluiten en vervolgens de verificatie van de gebruikersnaam en het wachtwoord .
< br >

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Wat zijn Network Frames ? 
·Voordelen en nadelen van het I…
·Hoe maak je een Landing Page 
·Hoe te geheugengebruik per geb…
·Verschillende interne Modems 
·Hoe te beschermen Mijn Linksys…
·Wat zijn de Port Staten in een…
·Hoe te controleren of poort 44…
·Wat is een Root Directory voor…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te configureren Snort 
·Wat te doen met een Lost WEP-sleutel 
·Hoe om websites te blokkeren op WRT54G v…
·Toegang krijgen tot e-mail op Time Warne…
·Het wijzigen van de Domeinnaam in Window…
·Hoe maak je een SMTP mailserver Build 
·Hoe je DNS -updates Stop 
·Asus M4A Ethernet-poort werkt niet 
·Hoe je gebruikers toevoegen aan een dome…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com