Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
De betekenis van Computer Networking
Computer netwerken is het proces van het aansluiten en onderhouden van een netwerk van computers die toegang hebben tot en gegevens delen met andere computers in hetzelfde netwerk . Een computernetwerk kan een klein persoonlijk netwerk met zeer weinig computers of een groot systeem van onderling verbonden netwerken zoals het internet . Geschiedenis

Networking
zoals wij die kennen niet bestond tot in de late jaren '60 , toen de Verenigde Staten Militaire begon de ontwikkeling van ARPANET ( Advanced Research Projects Agency Network ) , 's werelds eerste computer netwerk dat toegestaan ​​voor gelijktijdige verbindingen vanaf meerdere locaties . Een deel van de technologie en protocollen ontworpen voor ARPANET zijn nog steeds in gebruik .
Typen

Er zijn drie verschillende soorten van computer netwerken . De meest bekende is het internet, dat een aantal onderling verbonden computernetwerken wereldwijd. Een kleiner netwerk is een intranet -netwerk , dat is een kleine prive-netwerk dat alleen geautoriseerde computers toegang . Tussen de twee is een extranet -netwerk , dat is een intranet dat wordt uitgebreid naar meerdere locaties via een internetverbinding .
Gebruik

Computer Networking
wordt gebruikt vandaag in woningen . Grote of zelfs kleine systemen computers nodig computernetwerken om met elkaar . Kantoren en universiteiten hebben grootschalige particuliere netwerken die het mogelijk maken individuele computers worden aangesloten op het internet , terwijl de woningen en kleine bedrijven gebruik maken van computer netwerken om bestanden te delen en verbinding te maken met internet via een enkele internetverbinding via telefoonlijnen , kabel- , DSL -of andere verbindingsmethoden .
Wireless en Wired

Computer netwerken
kunnen gebruik maken van zowel bedraad ( of Ethernet ) -verbindingen of draadloze verbindingen . Alle netwerken moeten worden aangesloten op een gegeven moment , zoals de draadloze verbinding is eigenlijk een uitgezonden signaal van een bedrade oorsprong , die meestal een draadloos netwerk router . Computernetwerken wordt ook gebruikt om te zorgen netwerken, vooral draadloze netwerken , beveiligd zijn tegen hacken of andere vormen van inbraak . Netwerkbeveiliging, de bescherming van een netwerk van krachten van buitenaf , en computernetwerken meestal hand in hand gaan .
Werkgelegenheid

Computer Networking specialisten
zijn in hoge vraag , met de Verenigde Staten Bureau of Labor Statistics waarin staat dat de werkgelegenheid in het gebied zal naar verwachting veel sneller dan gemiddeld beroepen groeien . Kansen in computernetwerken variëren , en terwijl sommige banen vereisen graad ten minste een bachelor's , kunnen anderen alleen maar professionele certificering en ervaring met computers nodig . Gemeenschappelijke vakgebieden voor mensen die geïnteresseerd zijn in een computer netwerken carrière onder meer informatie -technologie , informatica en telecommunicatie .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Wat is Veetle TV? 
·Hoe een IP- adres te traceren …
·Hoe te Toevoegen SSL 
·Een lijst van Windows NTP Time…
·Hoe je Linksys configureren vo…
·Hoe om te uploaden uw webpagin…
·Hoe te installeren IIS 6 Metab…
·Hoe Laser Toetsenborden werk? 
·Port Redirection Issues 
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik een FTP-server te maken van e…
·Hoe maak je een Ethernet -kaart verbindi…
·How to Set Up 2Wire Wireless 
·Hoe maak je verbinding een kabelmodem aa…
·Linksys WUSB100 instructies 
·Hoe het opzetten van een LAN- netwerk ge…
·Hoe maak je een Mic Test op een PC 
·Hoe je ADSL Upload snelheid te verhogen 
·PCI DSS Security Training Eisen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com