Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Wat is een Root Directory voor mijn website voor DNN ?
DotNetNuke , of DNN , is een open - source content management systeem dat is gebaseerd op Microsoft's . NET- platform programmering . Het is voornamelijk geschreven in VB.NET en C # , die heeft geholpen deze bekendheid te krijgen onder de Microsoft-platform programmeurs . Wanneer u implementeren DNN naar uw webserver , DNN zet een standaard root directory waar de bestanden worden opgeslagen , onder andere directory structuren die de werking van de CMS te ondersteunen . Doel van de Root

Het concept van een "root " directory is onheilspellend onder programmeren en web programming interfaces . De hoofdmap van een software -programma is waar de bestanden en andere mappen in eerste instantie worden opgeslagen . Zie het als de wortel van een boom , waar de rest van het allemaal begint . Van de wortel , de rest van het softwareprogramma 's structuur takken uit adequaat . Naast het opslaan van programma mappen , de hoofdmap bevat ook een aantal kritieke bestanden die worden gebruikt om het programma te starten .
Rootdirectory Files

Bestanden
opgeslagen in de root directory onder andere belangrijke configuratiebestanden en scripts . De configuratiebestanden worden gebruikt voor verschillende dingen , maar sommige van hen in DNN moeten worden gewijzigd om over gebruikersnaam en wachtwoord om databases en andere aangesloten internet toepassingen omvatten . Daarnaast scripts de root directory 's zijn verantwoordelijk voor de lancering van de applicatie zonder fouten . De scripts automatisch worden uitgevoerd en vertel het software-programma om bepaalde elementen te openen om .
Meerdere Wortel

Als u meerdere installaties van DNN actief is op het dezelfde webserver , dan kunt u tegenkomen meerdere hoofdmappen . Wanneer u door uw DNN bestandsstructuur in een Unix - gebaseerd besturingssysteem , dan zul je zien dat meerdere root- directory's worden aangegeven met " /", waardoor de eerste root directory te worden aangegeven met " /" . In DOS- en Microsoft Windows -besturingssystemen , worden meerdere hoofdmappen gegeven alfabetische namen zoals " c: \\ " of " e : \\ " .
Verwarring over " /root"
p Het is belangrijk op te merken dat bij het werken met DNN , de root directory wordt altijd aangeduid met " /" . In veel Unix - gebaseerde web -servers , kan er ook een map die bedrieglijk is genoemd " /root ", die niet is in feite de root directory zijn. Zo verwarrend als dit zou kunnen zijn , deze tweede map dient als de home directory van superuser van de computer , of admin , die opperste bestandssysteem permissies heeft en kan softwareconfiguratie van het apparaat op enigerlei wijze aan te passen .
< br >

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe weet ik of je achter een P…
·SolidWorks Ideeën 
·Het automatisch laden van een …
·Hoe te Sneltoetsen Pas voor ee…
·PCAnywhere Informatie 
·URL Vs . E-mail adres 
·Hoe te Remote Access naar My C…
·PPP protocol Explained 
·De voordelen van een jailbroke…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik een laptop Get te Pick Up een…
·Hoe Hook Up een Netgear WGT624 aan de co…
·Hoe de MTU op de router 
·Network Node Validatie 
·Definieer Enterprise Security 
·Hoe maak ik een SSL Certificaat op Windo…
·Hoe maak je een Modem Null Zorg 
·Hoe het opzetten van een IIS- webpagina …
·Hoe maak je een SIP Server Zorg 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com