Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
PPP protocol Explained
Voor computers te communiceren met elkaar, ze een set van regels die bepalen hoe gegevens worden opgemaakt vereisen . Deze regels staan ​​een computer om de communicatie met een ander te initiëren , sturen de gegevens en weten dat de andere computer correct de gegevens die het verzonden en ontvangen . Deze regels worden genoemd een " protocol " en point - to- point protocol ( PPP ) is een suite ( of verzameling ) van sub - protocollen die computers gebruiken om te communiceren . Geschiedenis

Voorafgaand aan PPP , de de facto communicatieprotocol was Serial Line Internet Protocol , of SLIP . SLIP was een zeer eenvoudige protocol en werd in zijn functies ernstig beperkt . Zijn beperkingen waren goed bekend op het moment en het werd zelfs aangeduid als " niet-standaard " -protocol in zijn officiële Request For Comment ( RFC ) .

In juli 1994 , de PPP Request For Comment werd voorgelegd aan te bieden een stabielere communicatieprotocol , zonder veel van de beperkingen van SLIP . Deze nieuwe reeks protocollen nam snel de plaats van SLIP als de standaard voor netwerkcommunicatie .
Rol Binnen TCP /IP

TCP /IP zijn de belangrijkste normen voor algemene communicatienetwerk . Beide protocollen wijst de meest fundamentele middelen om computers met elkaar , zoals vaststelling van de werkelijke computer te contacteren en onderhandelen het communicatiepad tussen de computers te praten . PPP werkt bovenop TCP /IP , door het leveren van een middel waardoor de computers om te weten dat er een verbinding wordt gevraagd , de gegevens medegedeeld te herkennen en om de verbinding te beëindigen wanneer voltooien .
algemene werking

PPP
is een verbinding - gebaseerd protocol . Een computer wordt een logische verbinding met een andere computer en deze verbinding wordt gehandhaafd als nodig voor de gehele levensduur van de communicatie . Zodra deze verbinding tot stand is gebracht , de twee computers zijn in staat om data te versturen tussen elkaar , eventueel met behulp van enkele van PPP 's sub - protocollen zoals compressie of encryptie . Wanneer een computer heeft besloten de communicatie is voltooid , wordt de verbinding verbroken.
Core protocollen

Hoewel bestaande uit meerdere protocollen , PPP bevat een handvol " kern" protocollen die bieden de basisfunctionaliteit die nodig is voor alle communicatie . Deze omvatten de Link Control Protocol , dat dient om de verbindingen tussen computers omgaan , het Network Control Protocols , die PPP communicatie mogelijk maakt tussen verschillende soorten netwerken ( dwz IP , NetBEUI , enz. ) , en de verificatiemethoden protocollen , die worden gebruikt om ervoor te zorgen dat een bepaald verzoek heeft de passende veiligheidsmachtiging rechten te gaan met de communicatie .
Aanvullende Protocollen

Afgezien van de set van protocollen voorzien in pps kern , zijn er ook diverse aanvullende protocollen beschikbaar . Er is , bijvoorbeeld , de compressie besturingsprotocollen ( CCP ) , welke gegevens kunnen worden gecomprimeerd via verschillende algoritmes voor de overdracht . Andere beschikbare reeks protocollen zijn aangewezen de Encryptie Controle protocollen , die de beveiliging verbeteren door het versleutelen en ontsleutelen van gegevens als het is verzonden tussen computers .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe kan ik een Belkin Wireless…
·Hoe maak je cache van een netw…
·Hoe zien of een website heeft …
·Hoe maak je een Folie voor Fre…
·Hoe te IIS installeren op XP H…
·TCP /IP -netwerk Layer Protoco…
·Inleiding bandbreedte 
·Hoe te ADAM gebruiken voor Rem…
·TCP /IP- netwerkprotocollen 
  Related Articles
Mesh Routing Protocol 
Hoe te GRE protocol 47 inschakelen op ee…
Hoe te activeren SSDP Protocol 
Wat Wireless Protocol is het meest veili…
Radio Communications Protocol 
Mobiele ad hoc Network Routing Protocol 
Inter - Access Point Protocol 
Hybride Wireless Mesh Protocol 
Manet Routing Protocol 
  Netwerken Articles
·De verschillen in de Snelheden van kabel…
·Hoe maak je een US Robotics USB Modem Dr…
·Voordeel van VNC Application 
·Hoe kan ik een AirCard Gebruik 
·Hoe het opzetten van een netwerk op XP P…
·Hoe de Speed ​​Test Between Two Computer…
·Hoe je toestaan ​​Limited Rekeningnummer…
·Hoe maak je een Yagi Rooftop tv -antenne…
·Hoe Network Storage te bouwen in een oud…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com