Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Inleiding bandbreedte
Wanneer een persoon het internet , hij deel uitmaakt van een grote bloedsomloop dat zijn computer mogelijk andere computer in de hele wereld die eveneens is aangesloten op het systeem aangesloten . Zoals elke bloedsomloop , bestaat er een reeks van aderen en bloedvaten die het vervoer gegevens en informatie van het ene gebied naar het andere . In het geval van internet , dit bloed en de aderen het circuleert door zijn bekend als bandbreedte . Bandbreedte Basics

Bandbreedte
is een meting van de communicatiemiddelen data in bits of hoger eenheden . Met andere woorden , de bandbreedte is een meting van hoeveel data wordt verzonden of ontvangen in een bepaalde situatie . Bandbreedte fungeert ook als een instrument om te zien als een van beide een gebruiker krijgt de snelheid die hij wil , of als er te veel bestanden worden geüpload of gedownload . De twee meest voorkomende interpretaties van de bandbreedte is voor internettoegang en voor webhosting .
Bandbreedte voor Internet Usage

Wanneer individuen te meten bandbreedte voor internetgebruik , zijn ze meestal te controleren op de snelheid waarmee data wordt verwerkt . Verschillende types van toegang tot internet bieden verschillende soorten van snelheid bandbreedte . Internettoegang typen op het onderste uiteinde van het spectrum , zoals een inbelmodem met een bandbreedte van 56 kilobytes per seconde , zal bieden veel lagere hoeveelheden bandbreedte dan zoiets als een 20 Megabit kabel aansluiting .
< br >
bandbreedte voor Web hosting

in termen van het hosten van een website , wordt bandbreedte gemeten in een heel andere manier . Een webhost meet bandbreedte in het aantal downloads van de site krijgt . Een download in dit geval bestaat uit alles van bestanden , om foto's naar de eigenlijke HTML -code van de site . Iets geüpload naar de website door een gebruiker telt ook de richting van bandbreedte gebruik ook. Deze web gastheren ook meestal een vast bedrag van de bandbreedte als onderdeel van de hosting deal , maar meer populaire websites , of websites gekoppeld aan andere, meer populaire sites kunnen opraken van de bandbreedte ongelooflijk snel .
Testen Bandwidth

Personen
kunnen hun bandbreedte te testen om te zien van de snelheid of de hoeveelheid bandbreedte die wordt gebruikt. Om te testen voor bandbreedte , een gebruiker twee mogelijkheden . De eerste van deze is het gebruik van bandbreedte testen software die downloads en uploads bestanden met de maximale tijd . Echter , dit te doen kan ernstig last van een netwerk . De tweede keuze is om software programma's zoals Netcps , netperf of bwping om de maximale snelheid van een netwerk te meten gebruiken .
Waarom test voor Bandwidth

Er zijn verschillende redenen waarom iemand zou willen testen voor bandbreedte . Voor Internet -gebruikers , soms een internet service provider zal zeggen dat het kan een bepaalde hoeveelheid bandbreedte te leveren , maar dan niet in slaagt om deze te leveren op een consistente basis . Een bandbreedte test kan bewijzen als de ISP woont tot haar woorden , of het overtreden van de overeenkomst met de gebruiker . In het geval van web hosts , kan een bandbreedte testen worden vergeleken met die van de webhost om te zien of beide zijn relatief consistent met elkaar .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe de Fortinet Met behulp van…
·2G Vs . 3G-netwerk 
·Mijn Laptop kan geen verbindin…
·Hoe je je O2 Internet Activere…
·Hoe je alle e-mailberichten be…
·Hoe je uitschakelen Free Publi…
·Kunt u gebruik maken van een F…
·DIY Omni directionele antenne 
·Hoe te GoToMyPC Block 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Het OSI Transmission Process 
·Hoe de Windows ARP Cache wissen 
·Routing en Remote Access Router 
·Kan een Gateway Netbook op Verizon Heb e…
·Hoe kan ik een New Scope in DHCP Creëre…
·Hoe maak je een Mac Mini's Internet dele…
·Internet Security Training 
·Hoe te blokkeren Network Magic 
·Wat is een DNS- Zone ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com