Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe te GoToMyPC Block
GoToMyPC is een web - based software programma dat een verbinding op afstand voor het personeel dat weg te werken vanuit het kantoor ondersteunt . Nochtans , kunnen sommige werkgevers niet willen toegang hun personeel om deze service mogelijk te maken. Bedrijven zouden zorgen over hoe het programma gebruikt Internet bandbreedte , omdat het langzame verbinding zou kunnen veroorzaken bij andere werkstations . Hoewel de ontwikkelaars van GoToMyPC hebben opgebouwd in verschillende lagen van beveiliging , zoals wachtwoorden en encryptie , kunnen sommige werkgevers niet comfortabel voelt met het personeel verzenden van gegevens via het internet op deze manier . Als u deze zorgen of andere twijfels over het programma , kunt u toegang tot GoToMyPC 's host te blokkeren . Instructies

Klik 1 " Start . " Type " Notepad " in het zoekvak aan de onderkant van het menu 'Start' . Klik met de rechtermuisknop op "Notepad " uit de lijst met resultaten . Selecteer " Als administrator uitvoeren " in het menu . Klik op een gebruikersaccount met beheerdersrechten en typ het wachtwoord . Selecteer "Ja " om te openen de Windows Kladblok . Kopen van 2

Klik op " File " aan de bovenkant van het venster Kladblok. Selecteer " Open . " Klik op en uitbreiding van de mappen in het linkerdeelvenster in de volgende volgorde : " C : ", " Windows ", " System32", " drivers en klik vervolgens " Etc " Als alternatief , kopieer en plak locatie pad van de map ( C : \\ Windows \\ System32 \\ Drivers \\ Etc ) in de adresbalk en druk vervolgens op " Enter ".
3

Klik op het drop - down menu in het dialoogvenster en het veranderen van " tekst Documenten " om " Alle bestanden . " Markeer de " Hosts " bestand . Selecteer "Open " om de Windows Hosts file locatie tonen .
4

Scroll naar de onderkant van het Hosts-bestand in Kladblok . Zoek de volgende regel tekst : " . 127.0.0.1 localhost " Beweeg de cursor naar de volgende regel , meestal door op de toets " Enter "
5

Typ de volgende tekst : . " 127.0.0.1 poll.gotomypc.com " ( weglaten citaten ) . Selecteer " File " aan de bovenkant van Notepad . Kies " Opslaan "om te voltooien het blokkeren van GoToMyPC op een enkele computer . Exit uit Notepad .
< br >

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Snelste Dial Up Internet Vs . …
·Key Concepts in Telecommunicat…
·Hoe om uw werkelijke Internet …
·Hoe het opzetten van een Windo…
·Hoe Big Bestanden uploaden Fas…
·Soorten Computers Gebruikt in …
·Wat is de betekenis van Mbps i…
·Verbinding maken met CompuServ…
·Internet Error 504 Gateway Tim…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Zelfgemaakte Wireless parabolische anten…
·Hoe maak je een draadloze router met een…
·Hoe te herstellen van de Buffalo AirStat…
·Hoe stel ik een nieuwe laptop op Uit Uit…
·Hoe maak je verbinding met een toegeweze…
·Probleem met HomeGroup & Norton 360 
·Hoe te Dish Network System converteren n…
·Hoe om bestanden draadloos met behulp Vi…
·Hoe Zet een uitzondering op een Windows …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com