Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Soorten Computers Gebruikt in Banken
Banken maken gebruik van een breed scala van computers uit te voeren regelmatig , dag - tot-dag operaties . Computers kunnen bankieren personeel om efficiënt uitvoeren van transacties , proces behoeften van de klant , voorspellen toekomstige trends , bereidt de interne en externe rapportages , communiceren met de belangrijkste deelnemers en winst te genereren . Banking computers zijn voorzien van grote mainframe computers - die vaak zijn groot genoeg om hele kamers vullen - om kleinere , draagbare personal digital assistants . Mainframe Computers

Mainframe computers
die worden gebruikt in de bancaire instellingen opslaan van gegevens met betrekking tot klantengegevens , binnenlandse operaties en andere vitale verwerken van informatie . Een grote bank met tal van vestigingen kan een mainframe computer in de centrale hoofdkantoor en die terminals gelegen in elk van zijn filialen . Een van de grootste voordelen van een mainframe computer voor de banksector is de mogelijkheid om time-sharing uitvoeren . Time - sharing kunnen meerdere gebruikers gelijktijdig toegang tot dezelfde computer ( en haar middelen ) . Mainframe computers hebben ongelooflijk snelle data - verwerking snelheden en ingebouwde fouttolerantie mechanismen , verlaging van de arbeidskosten , en de ondersteuning van een breed scala aan workloads en ononderbroken verwerking . Volgens de " Understanding Computers : vandaag en morgen , Comprehensive , " zijn mainframe computers soms aangeduid als enterprise - class servers of high - end servers . Voorbeelden van mainframe computers die worden gebruikt door banken onder meer Fujitsu - ICL VME en BS2000 machines .
Minicomputers

Minicomputers
zijn een klasse van rekenmachines die variëren in grootte tussen grote mainframe computers en kleinere , personal computers. Ze functioneren als Internet servers en netwerkservers in bankbedrijf . Volgens " Telecommunicatie : A Beginner's Guide , " minicomputers de banken te verschuiven van gecentraliseerde naar gedistribueerde verwerking . Banken gebruiken minicomputers als file storage-systemen , e-mail systemen draaien en uit te voeren Internet-activiteiten . De typische minicomputer kan ondersteunen meer dan 64 terminals . Voorbeelden van minicomputers gebruikt in banken omvatten de Wang Laboratories 2200 en VS serie en Nova van Data General .
Personal Computers

Individuele gebruikers
meestal gebruik van personal computers aan voeren operaties . Personal computers of microcomputers , hetzij fungeren als onderdeel van een groter wide area network ( WAN ) of een lokaal netwerk ( LAN ) , of als onafhankelijke , self - contained , inrichtingen . PC's worden gebruikt in de banksector zijn geprogrammeerd om spreadsheet , tekstverwerking en database- software te draaien , in aanvulling op webbrowsers en e-mailclients . Microcomputers meestal gebruikt in banken omvatten tablet-pc's , notebooks en laptops , desktop computers , palmtop computers , programmeerbare rekenmachines en personal digital assistants .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Zou Mijn E-mail verloren gaan …
·DIY parabolische schotel 
·Hoe kan ik Monitor Internet Ac…
·Welke draadloze adapters zijn …
·Wat is de uploadsnelheid van 7…
·Hoe maak je een XP Dial Instal…
·Hoe maak je een mobiele webpag…
·Fast Dial Vs . Speed ​​Dial 
·Zakelijke e-mail etiquette voo…
  Related Articles
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
De aard van de Wireless Security Threats…
Hoe de beveiliging van een draadloos net…
Hoe maak je een WiFi -antenne Make Out v…
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Hoe kan ik Boost het bereik en de kracht…
  Netwerken Articles
·Wat zijn de voordelen van een Layered Ne…
·Hoe te Connect PC & Apple Computers op W…
·Het verschil tussen SONET en SDH 
·Hoe toegang Other Network -accounts op e…
·Hoe kan ik een Netgear 2.0 draadloze ada…
·Hoe kan ik sneller WiFi Snelheden Get 
·Hoe kan ik een Linksys 2102 Modem wissen…
·Definitie van een Gateway Router 
·4 fundamentele elementen van een netwerk…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com