Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
DIY parabolische schotel
Een parabolische schotel , of parabolische reflector , verbetert de signaalontvangst van een Wi - Fi- antenne door te focussen radiogolven die anders niet de antenne zou bereiken . U kunt een doe-het - zelf (DIY ) aanpak te gebruiken om een parabolische schotel WiFi -antenne , maken zonder enige bekabeling elektronische componenten . Alles wat nodig is kan worden gekocht van een satelliet- levering service en een hobby winkel . Gereedschappen uit rond het huis zal ook nodig zijn . Volwassene toezicht is nodig wanneer een kind is betrokken bij het ​​maken van de DIY parabolische schotel WiFi -antenne , omdat een elektrisch gereedschap wordt gebruikt . Wat je nodig hebt
Meetlint
Potlood Briefpapier van Zazzle.nl Schotelantenne ( 14 inch ) op Twitter Grease potlood
Draagbare boor
Boor ( 1/2 inch ) < br > USB-kabel ( 6 meter ) op USB Wi - Fi adapter
Bonding lijm
Laptop
Toon Meer Aanwijzingen

Plaats 1 een schotelantenne gezicht naar beneden op een werkvlak . Meet de lengte en breedte van de schotel , en schrijf de metingen op een stuk papier . Verdeel elke meting met de helft , dan schrijven de resulterende metingen op het papier . Uitkrabben de oorspronkelijke meting , zodat je niet te verwarren met de nieuwe.

Place 2 het einde van een meetlint tegen de linker rand van de schotelantenne . Meten van de kant van de schotel totdat u de meting van de lengte die is opgeschreven bereiken . Maak een "X " in de meting met een vet potlood .

Plaats 3 het einde van het meetlint tegen de linker rand van de schotel . Meet over de schotel totdat je de meting voor de breedte die is opgeschreven bereiken . Maak een "X " in de meting met een vet potlood .
4

Teken een verticale lijn in het gerecht uit de " X " gemaakt aan de bovenkant van de schotel . Teken een horizontale lijn over de schotel uit de " X " gemaakt aan de linkerrand van het gerecht . De waskrijt wordt gebruikt voor het maken van de lijnen.
5

Boor een gat door het punt waar de twee lijnen elkaar snijden met een draagbare boor . Zand uit de binnenkant randen van het gat met de fijne - korrel schuurpapier . Blaas het gat met een uitbarsting van samengeperste lucht .
6

Steek een uiteinde van de USB- kabel in de USB -poort aan de onderkant van de USB WiFi adapter . Steek de punt van de USB WiFi adapter door het gat in de schotel . Adapterhuls halverwege in het gat . Breng lijm op beide zijden van de adapter , zodat het voldoet aan de schotel . Laat de bonding lijm ingesteld voor zes uur voordat u verder gaat .
7

Ga in uw achtertuin . Zet de schaal omlaag op een tafel . Plaats een laptop op de tafel . Steek het vrije uiteinde van de USB-kabel in een USB-poort op de laptop . Houd het gerecht omhoog , zodat de onderkant staat op de tafel . Richt de voorkant van de schotel naar de horizon , zodat uw doe- parabolische schotel WiFi -antenne kan vergrendelen op het signaal van een Wi - Fi- zender is dat een afstand . U kunt nu gebruik maken van de web browser op de laptop toegang tot het signaal .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe te Parallax Monitoring Blo…
·Remote Authentication Protocol…
·Hoe maak ik mijn eigen 2,4 GHz…
·Lijst van Internet Snelheden 
·Hoe maak je een eigen achtergr…
·De voordelen van het Webinar 
·Wat is een IMAP- e-mail? 
·Hoe te installeren Wi - Fi 
·Hoe u uw desktop computer verb…
  Related Articles
DIY Wireless Router Directional Versterk…
DIY Wireless Booster 
Hoe maak je een WiFi -antenne met behulp…
DIY : LAN Signal Booster 
Mid - Range WiFi DIY Antenne 
DIY : WiFi Antenne 
DIY WiFi Met Dish Network 
Zelfgemaakte Wireless parabolische anten…
Hoe maak je een parabolische WiFi Antenn…
  Netwerken Articles
·Hoe Set Up My Server 2003 Als een Intern…
·Hoe je . Htaccess Maak een IP-adres 
·Hoe om te controleren voor Rejected Mail…
·Hoe maak je een Cat6 kabel beëindigen 
·Wat Is Netwerk Engineering? 
·Hoe je Wireless Internet Access Restrict…
·Definitie van een Protocol Analyzer 
·Hoe je DHCP uitschakelen op een D - Link…
·Hoe de Data Network Converge Met VoIP 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com