Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Wat Is Netwerk Engineering?
" Network Engineering " is een term die een aantal van de netwerk - gerelateerde kennisgebieden waaronder datacommunicatie , internet en andere netwerkprotocollen , netwerkanalyse en-beheer , netwerkbeveiliging en het oplossen van problemen omvat . De groei van het internet heeft een omgeving die vrijwel eist dat bedrijven worden verbonden met hun zakelijke partners voor de efficiëntie en snelheid tot de markt gecreëerd . Bedrijven moeten in staat zijn om gebruik te maken technologie voor interne communicatie en productiviteit . Het netwerk engineer moet kunnen netwerktechnologie te laten werken efficiënt , betrouwbaar en veilig om te helpen zijn bedrijf succesvol . Netwerken

Een computernetwerk , in zijn meest elementaire , is twee of meer computers met elkaar verbonden om te communiceren en te delen middelen . De praktische uitwerking is dat de meeste netwerken bestaan ​​uit meer dan twee computers . Moderne netwerken maken communicatie en het delen van middelen op een niveau dat veel verder dan wat een paar jaar geleden beschikbaar was . Netwerken nu het delen van bestanden , printers , scanners , opslag en meer te vergemakkelijken . Communicatie is direct met " instant messaging " en e-mail . Het internet , het grootste netwerk van alle , faciliteert onderzoek , winkelen , het delen van informatie , e-mail en andere diensten te talrijk om lijst.
Network Design

ontwerpen van een netwerk voor een bedrijf of een huis vergt wat onderzoek , met inbegrip van het vinden van de grootte van het netwerk zal moeten worden , de noodzakelijke basisdiensten , bezorgdheid over de veiligheid en budget . Netwerk van een bedrijf kan meerdere locaties , waarbij het gebruik van wide area networking technologieën . Een netwerk engineer zal de juiste vragen en het ontwerpen van een netwerk aan de eisen te voldoen .
Netwerk Implementatie

Natuurlijk , een groot netwerk ontwerp is nutteloos, tenzij het wordt uitgevoerd . Goed netwerk engineers blinken uit in het installeren van apparatuur en het krijgen van een netwerk up and running . De implementatiestrategie is belangrijk , en de tijdlijn moet worden gecoördineerd met de aannemers , zoals kabel- installateurs en elektriciens . Netwerk engineering houdt toezicht op al deze aspecten van de uitvoering van het netwerk .
Network Engineering

Naast de bovengenoemde gebieden , omvat het netwerk engineering begrijpen netwerkserver besturingssysteem concepten, elektrische principes , fysieke beveiliging en recovery ramp praktijken . Een echt netwerk engineer ontvangt meestal klassikale training , maar ze veel tijd gaan door middel van handleidingen om erachter te komen hoe om te profiteren van nieuwe technologie besteedt . Veel bedrijven eisen van hun netwerk engineers om gecertificeerd om hun kennis en vaardigheden te tonen geworden . In de afgelopen decennia , heeft netwerk engineering de wereld uit vele afzonderlijke netwerken met de vele onderling verbonden netwerken die deel uitmaken van het internet .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·De verschillen tussen hoge sne…
·Hoe maak je afstand Installeer…
·Hoe maak je een webpagina vast…
·Hoe maak je een CDN 
·How to Set Up een VNC server o…
·Wat Is Netwerk Sequencing ? 
·Hoe te Connect TV om draadloos…
·Technologie in elektronische c…
·Hoe te IPIP Tunnels behulp Tun…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloos netwerk beveil…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe maak je opnieuw configureren van een…
Hoe maak je Secure een Linksys Wireless …
Hoe het opzetten van een Wi - Fi- thuisn…
Hoe het opzetten van een beveiligde draa…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
  Netwerken Articles
·Wat is het 802.11G Wireless & Hoe ver ka…
·Hoe stel ik een e-mail Blast 
·Hoe te Archive Webmail 
·Hoe te Proxy Server Settings Detect 
·Hoe maak je een Netgear WNR3500 Reset 
·Hoe maak je Stuur een bericht naar een a…
·Hoe maak je een HP Laptop met Windows XP…
·Wat is de betekenis van HTTP ? 
·Het wijzigen van de Localhost Name 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com