Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Wat is de betekenis van HTTP ?
HTTP staat voor Hypertext Transfer Protocol . Samen met Hypertext Markup Language ( HTML ) , het is een van de oprichters concepten van het World Wide Web . Webpagina's worden geschreven in HTML , en het verzoek en de reactie die nodig is om een pagina te halen van een webserver worden uitgevoerd door HTTP . Formaat

Hypertext
is een werkwijze die verbindingen in een document . HTTP geen hypertext bevat , maar het vervoert het. HTTP stuurt een verzoek voor een resource . Het verzoek bevat platte tekst berichten die beginnen met informatie over de mogelijkheden van de verzoekende computer en het IP -adres . De eerste informatie in het verzoek wordt gezamenlijk aangeduid als HTTP-headers .
Proces

netwerktechnologie , protocollen zijn gelaagd in lagen . Er is een transportlaag , die verantwoordelijk is voor het creëren van verbindingen en controleren gegevensintegriteit . Echter, HTTP niet tot deze groep behoren . Het is officieel een toepassing genoemd en maakt gebruik van de diensten van transportlaag protocollen . HTTP is een protocol zonder verbindingen , dat is , maakt het niet controleren of het bericht daadwerkelijk stuurt aankomt . Browsers zijn ingesteld om een time-out en geeft een foutmelding als het antwoord niet aankomen . De gebruiker moet dan beslissen of het verzoek opnieuw te verzenden . HTTP niet verzoeken automatisch opnieuw te verzenden .
Method

De aankomst webpagina kan links naar andere bestanden . Zo worden beelden opgenomen in een webpagina niet ingebed in het bestand met de pagina . Wanneer de browser opent de pagina voor weergave , de aanwezigheid van links naar andere bestanden triggers de browser op een nieuw verzoek naar de webserver voor dat bestand . De verschillende bestanden samenstellen van een webpagina hoeft niet op dezelfde locatie te wonen . Zij kunnen in verschillende mappen van dezelfde webserver , of kunnen op verschillende webservers bevinden . Elk bestand wordt opgehaald door een afzonderlijk verzoek .
Uniform Resource Locator

De adresbalk van een webbrowser
bevat een Uniform Resource Locator ( URL ) . Deze bevat drie belangrijke elementen . De eerste geeft het protocol dragen de pagina . Deze wordt standaard via HTTP en wordt weergegeven als " http://. " HTTP is niet het enige protocol dat middelen vervoert via het web . File Transport Protocol ( FTP ) en Hypertext Transfer Protocol , Secure ( HTTPS ) zijn twee alternatieven . Het tweede deel van de URL is het adres van de webserver , uitgedrukt in het formaat www.something.com . Het laatste deel toont het dossier vereist en het pad waar het is opgeslagen . Als er geen bestand met de naam , de browser standaard een bestand genaamd index.htm aanvragen .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Waarom is het zo belangrijk da…
·PC naar PC Data Transfer Guide…
·Hoe vind ik het adres van een …
·Hoe te Draadloos Internet Sett…
·Wat doet de URL HTTPS Mean ? 
·Hoe te testen met Netgear Read…
·Hoe je 
·Hoe Set Up een Internet -serve…
·Sierra Wireless Problemen 
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een WRT54GS unbrick 
·SSL Vs . SFTP 
·Managed Switch Vs . Unmanaged Switch 
·De voordelen & nadelen van Windows 2000 …
·Hoe gebruik ik mijn Porter Cable Router …
·Hoe je mensen blokkeren van het zien van…
·Hoe te bespoedigen uw draadloze 
·Hoe te Buffer Overflow aanvallen te voor…
·Vergelijking van Ethernet Routers 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com