Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Waarom is het zo belangrijk dat berichten worden via het internet door Packet Switching ?
Het internet is een koppeling van onafhankelijke netwerken , het nabootsen van de manier waarop de telefoonnetwerken van de wereld met elkaar te verbinden om doorgegeven oproepen over de hele wereld . De ontwikkeling van de netwerktechnologie brak deze onderling verbonden systeem in kleinere systemen , passeren brokken van gegevens in plaats van oprichting van semi - vaste verbindingen . Packet switching maakt een efficiënt gebruik van de kabel en een effectieve methode voor resource sharing . Alternatieven

Een netwerk routes gegevens neer verschillende kabels . Die kabels allemaal samen op netwerkhardware genaamd hubs , switches ans routers . Deze apparaten ontvangen gegevens in op een kabel en doorsturen naar een andere kabel dan . Routers afzonderlijke netwerken met elkaar en via een reeks van verbindingen , verbonden door routers , kunnen de gegevens worden overgeschakeld van de ene kabel naar de volgende tot aan de bestemming . De alternatieve configuratie verwijderen schakelen , zou vereisen elke computer in de wereld om een ​​directe verbinding naar elke computer in de wereld . Een dergelijk scenario zou onpraktisch zijn , en dus het schakelsysteem momenteel werkzaam op alle netwerken is de enige haalbare methode voor het efficiënt gebruik van kabel om data te verzenden .
Gegevens pakketten

het oorspronkelijke ontwerp van het telefoonnet aangesloten ene kabel naar de andere via een telefooncentrale . Deze twee kabels bleven elkaar verbonden voor de duur van een gesprek . Dan is de verbinding werd verbroken . Als datanetwerken uitgevoerde gegevens op deze wijze zouden alle computers behalve een periode geen toegang tot het netwerk die computer was voltooid . In plaats daarvan , de toegang tot de netwerkkabel is opgedeeld in slots. Elke computer kan toegang tot een moment te grijpen . Dit maakt het lijkt dat alle computers op het netwerk zijn het verzenden en ontvangen van gegevens tegelijk . In feite zijn ze niet . Ze zijn het delen van het netwerk resource door het verzenden van gegevens in kleine segmenten . Deze nemen weinig tijd om op hun bestemming aankomen en in een tweede , de kabel is beschikbaar op een andere computer om een segment van de gegevens te verzenden . Datapakketten te voorkomen dat een overdracht van hogging het netwerk .
Aanpakken

De sleutel tot pakketgeschakelde netwerken richt . De datapakketten moeten worden gericht op hun bestemming over meerdere kabels . De netwerkapparaten exploitatie van deze route moet weten welke kabel te gebruiken voor de volgende hop op de reis . Het aanpakken van hen vertelt dit. Local Area Networks gebruik van een systeem genaamd MAC-adressen . MAC betekent Media Access Control , die de functie van elke computer de netwerkadapter wanneer gegevens zetten op een kabel . Het MAC-adres is het serienummer van de netwerkadapter .
IP-adressen

Een globale aanpak van het systeem data tussen verschillende netwerken naar een verre bestemming krijgt . Dit is het IP -adres beschreven in de Internet Protocol . Elke computer aangesloten op het internet heeft een uniek IP-adres . Dit betekent dat elke computer in de wereld kan communiceren met elke andere computer , zelfs al zijn ze niet een directe verbinding hebben . Packet switching over het internet biedt een goedkope wereldwijde communicatienetwerk .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Wat is Server kan niet worden …
·Belangrijke factoren in het on…
·Definitie van een Reverse Prox…
·Hoe kan ik PHP inschakelen op …
·Hoe te Metatags schrijven 
·Hoe te stoppen buffer in Strea…
·Hoe Hook Up Cablevision intern…
·Hoe streaming video's opslaan …
·Hoe te Proxy Server Instelling…
  Related Articles
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Hoe om te weten of iemand gebruik van he…
Waarom heb je nodig een router op een la…
Waarom wordt mijn router Lose My Laptop …
Is er een manier om gebruik Wireless Rou…
Hoe weet ik of iemand gebruikt mijn Inte…
Wat is een Linksys WEP code ? 
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een firewall van Cisco Speci…
·Hoe maak je verbinding een HP Ipaq 1950 …
·Verbinding maken RT31P2 
·Hoe Gebruiker Activity Monitor in Window…
·Hoe een Mail Server Creëren 
·Hoe maak je een D - Link Configure 
·Hoe je Wi - Fi Get at Home 
·Hoe je het wachtwoord wijzigen op een Mo…
·Drie Tiers of Business Logic Technology 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com