Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe te bespoedigen uw draadloze
Een draadloos netwerk is een computernetwerk dat wordt uitgezonden via - de - lucht in de vorm van een radiofrequentie in tegenstelling tot via netwerkkabels worden verzonden. Hoewel een netwerk dat wordt verzonden via kabels ( ook wel een " bedrade" netwerk ) in overeenstemming wordt in de snelheid , kan een draadloos netwerk sterk variëren afhankelijk van de wijze waarop deze wordt uitgezonden . Zelfs iets eenvoudigs als fysiek te ver van de draadloze router kan drastisch vertragen de snelheid van het netwerk . Als je hebt betaald voor de extra apparatuur die nodig is om een draadloos netwerk in uw huis te creëren , zijn er technieken die je kunt uitvoeren ( gratis , niet minder ) om ervoor te zorgen dat het zich zo snel als het kan . Instructies
1

Zet een wachtwoord op uw draadloze router . Als uw draadloze netwerk wordt uitgezonden onbeschermd , wordt iedereen met een compatibel draadloos apparaat zal in staat zijn om verbinding te maken . Dit zal splitsen uw bandbreedte op meer manieren dan nodig en uiteindelijk vertragen uw verbinding . Als je een wachtwoord op je router , alleen mensen die u machtigt staat zullen zijn om toegang , die op zijn beurt zal de snelheid van uw draadloze verbinding te krijgen . Kopen van 2

Verplaats het draadloze apparaat dichter bij uw draadloze router . Net als bij AM-en FM -radio golven , een signaal dat wordt uitgezonden verliest meer en meer kwaliteit hoe verder het heeft om te reizen . Zelfs als je binnen het zendbereik van uw draadloze router , hoe verder weg je beweegt hoe trager je draadloze verbinding zal uiteindelijk . Door simpelweg fysiek dichter bij de router kunnen dramatisch versnellen uw draadloze snelheid bij elke stap die je zet .
3

Verplaats uw router naar een centrale locatie in het gebouw waar het wordt opgericht . Als u niet wilt dat al uw draadloze apparaten dichter bij je router elke keer dat u verbinding wilt maken met uw draadloze netwerk , beweeg je draadloze router om het middelpunt van uw huis of plaats van vestiging . Die zal zorgen voor meer apparaten om sterke , snelle verbindingen naar het netwerk van een grotere verscheidenheid van plaatsen in het gebouw hebben .
4

Controleer de websites van de fabrikant van uw draadloze apparatuur en installeer de nieuwste stuurprogramma's . Af en toe zullen de fabrikanten stuurprogramma-updates vrijgeven voor hun producten die de prestaties te verbeteren en ontdek nieuwe functies . In het geval van draadloze apparatuur , kan deze driver updates van de snelheid van uw draadloze netwerk te verbeteren .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe maak je een draadloze rout…
·Hoe een router signaalsterkte …
·Hoe te PROSet Wireless uitscha…
·Hoe maak je een Ad hoc netwerk…
·Hoe mensen blokkeren Van Uw Wi…
·Wat is Zigbee Wireless ? 
·Wat is het verschil tussen 3G …
·Hoe je Wireless Zero Configura…
·How to Set Up Draadloos intern…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een IP- Friend's zoeken 
·Hoe maak je een 2003 proxyserver configu…
·Hoe maak je een PC besturing via een and…
·Soorten Internet Service Providers 
·Hoe te Poorten op pcAnywhere pcAnywhere 
·Voice Over IP Basics 
·Waarom staat er I Am Losing My Connectio…
·TCPIP Protocollen 
·Hoe Network met Activa 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com