Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Waarom staat er I Am Losing My Connection op Roblox ?
U kunt foutberichten wanneer je speelt " Roblox " als uw internetverbinding niet snel genoeg is , als u een incompatibele browser of als uw firewall blokkeert de " Roblox " applicatie . Door meer te leren over " Roblox " krijgt u een beter begrip van zijn behoeften en hoe je het aan te sluiten op uw computer soepel te krijgen . " Roblox " Game Server

Om te spelen " Roblox , 'moet u eerst verbinding maken met de " Roblox " game server . Zodra u uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren , uw webbrowser stuurt deze informatie naar de server , die op zijn beurt stuurt deze naar een database voor verificatie . U kiest vervolgens een " Roblox " wereld om in te beginnen en voer het spel . Zodra je begint te spelen , de computer gegevens verzendt naar de server te allen tijde. Indien op enig moment de verbinding met de server wordt verbroken , ontvangt u een van de verschillende foutmeldingen .
Connection Foutmeldingen

Wanneer u verbinding verliezen aan de " roblox " server , zal je spel te bevriezen en je zult zien ofwel " Kan niet verbinden " of de " ID 14 falen . "Beide van deze foutmeldingen betekenen dat uw verbinding met de server time-out . Wanneer u verbinding verliest , zal uw computer blijven kleine pakketjes van gegevens naar de server in de hoop van herstel van de verbinding . Op dit punt , moet u uw modem of router controleren om ervoor te zorgen dat uw internetverbinding goed werkt .
De Firewall

De " Roblox " spel server communiceert met de computer via digitale gateways genaamd " poorten . " Windows kan " Roblox " automatisch blokkeren van de toegang tot deze poorten , maar u kunt dit gedrag overschrijven . Om dit te doen , klikt u op "Start , " type " firewall" in de zoekbalk en druk op ' Enter '. Klik op ' Inbound Rules " zodra Windows Firewall wordt geopend en klik op " Nieuwe regel " gelegen aan de rechterkant dan - kant van het venster . Klik op de " Program " keuzerondje en klik op " Next . " Klik op de knop "Bladeren" , navigeer naar de " Roblox " map " Program Files " en dubbelklik op " Roblox.exe . " Klik op " Next ", klik op de " Toestaan ​​verbinding " keuzerondje en klik op " nogmaals Next " . Typ een naam voor de nieuwe regel en klik op "OK . "
Ondersteunde Browser en Internet Speed ​​

Internet Explorer is de enige browser die je kunt spelen " , Roblox "op . Als u probeert om het spel te spelen op andere browsers , zal u regelmatig verbinding en stabiliteitsproblemen ervaren . Bovendien, terwijl het spel zal draaien op een inbelverbinding , je kan connectiviteit problemen hebben bij het spelen op grote kaarten . Voor de meest consistente spel te spelen, moet je spelen op een breedband-of kabelverbinding . Als u uw computer gebruikt voor het streamen van video , maken video- oproepen of downloaden van grote bestanden tijdens het spelen " Roblox , " kunt u problemen ondervinden met de verbinding goed ook, want al deze activiteiten moet de beschikbare bandbreedte delen .
< Br >

Previous: Next:
  internet Netwerken
·MIME-typen voor IE7 
·Waarom kan ik niet Omleidingen…
·Hoe kan ik een Dedicated Serve…
·Hoe de Shockwave Player Met ee…
·Wat is een Web Proxy Server ? 
·Hoe te bewaren Draadloos inter…
·Hoe u uw Internet buffer Snell…
·Hoe je suggesties sturen naar …
·Opties voor High - speed inter…
  Related Articles
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Waarom heb je nodig een router op een la…
Waarom wordt mijn router Lose My Laptop …
Waarom houd ik Losing My Connection op e…
Waarom heb ik een speciale modem kabel v…
Hoe goed werkt een draadloze router werk…
Wat betekent Wireless Mean ? 
Waarom wordt mijn draadloze router verbi…
Waarom is mijn 2Wire internet zo traag? 
  Netwerken Articles
·Hoe te verbinden VoIP naar een kabelmode…
·Netwerk Brug Eigenschappen 
·UXP Protocol 
·Hoe je Links op Facebook voor een Busine…
·5 Google Android Tips en trucs voor Ever…
·Hoe te stoppen met de beveiliging opheff…
·Hoe de Ethernet -kaart verbinding Bepaal…
·Hoe het opzetten van een draadloos netwe…
·Hoe je PIX 515E Configure 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com