Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Netwerk Brug Eigenschappen
Een netwerk brug is een van de simpelste apparaten die worden gebruikt om te netwerken . Het is een elektronische doos met twee sockets . De brug is nauw verwant aan zowel de netwerkschakelaar en de hub . Het netwerk brug verbindt twee segmenten van een netwerk samen . Het vermindert de belasting op een netwerkkabel en verdeelt lokale netwerken in hanteerbare delen . Alternatieve Devices

Bruggen
zijn zeer vergelijkbaar met hubs en switches . Alle drie hebben een aantal stopcontacten waarop kabels aan te sluiten . Ze geven datapakketten aankomst op een poort tot een of alle andere poorten. De hub en de switch hebben veel havens , de brug heeft maar twee . Een hub herhaalt alle gegevens komen in op een poort uit op al zijn andere havens . Switches en bruggen alleen gegevens verzenden naar de haven geregistreerd voor een bepaald adres .
Aanpakken

De adressering systeem wordt gebruikt door de brug heet het MAC-adres . MAC staat voor Media Access Control . Elke netwerkadapter heeft een uniek MAC-adres gebrand op het. Geen apparaat , zoals een computer , printer , fax , kan verbinding maken met een netwerk zonder een netwerkadapter .
Operations

Een brug begint haar activiteiten door te leren waar alle inrichtingen in het netwerk bevinden . Zij exploiteert een " hallo " -signaal en ontvangt terug antwoorden van alle bereikbaar apparaten . De brug assembleert dan een databank van welke apparaten zijn bereikbaar op elk van zijn havens . Wanneer achteraf een pakket geadresseerd aan een apparaat dat het niet hebben geregistreerd ontvangt , stuurt het pakket naar alle toestellen bereikbaar , behalve de afzender . Wanneer het terug ontvangt een ontvangstbevestiging , het bijwerken van de database naar het nieuwe apparaat toe te voegen . Dus de brug is in staat zich aan te passen aan veranderingen in het netwerk zonder manuele tussenkomst .
Wireless Bridge

De twee netwerken verbonden met de brug niet hoeven te worden bekabeld . Bridging werkt ook voor draadloze netwerken . Een draadloze brug verbindt het algemeen draadloze apparaten om bekabelde apparaten , en dus zowel een draadloos netwerk en een bekabeld netwerk worden samengevoegd tot een netwerk . Consumentenproducten reclame zelf als "Ethernet Bridges " bestaan ​​om een normaal bedraad apparaat (zoals een printer ) om te werken met een draadloos netwerk te zetten . In dit geval is het netwerk volledig draadloos met uitzondering van de verbinding tussen de Ethernet- brug en het apparaat het presenteren .
Bridging Loops

meeste netwerkbeheerders
verbinden twee bruggen tussen segmenten te verzekeren tegen hardwarestoring. Dit veroorzaakt problemen beide bruggen zich als een route om apparaten op het volgende segment . De twee bruggen uiteindelijk stuiteren data heen en weer tussen elkaar . Dit heet een overbrugging lus . Een strategie genaamd het Spanning Tree Protocol lost dit probleem op door de benoeming van een van de bruggen als actief en de tweede als een substituut .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Star netwerkprotocollen 
·Hoe maak je een kabelbox gebru…
·Hoe maak je Sluit een Domain C…
·Hoe gemakkelijk Installeer een…
·Hoe vind ik een NIC Card 's Ma…
·Hoe de WEP wijzigen op een HP …
·Hoe kan ik een laptop te zette…
·Hoe te delen OS X Files met Wi…
·Zijn IP-adressen Computer - Sp…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe je draadloze routers Bridge 
Hoe maak je een draadloos netwerk beveil…
Hoe maak je opnieuw configureren van een…
Hoe maak je Secure een Linksys Wireless …
Hoe het opzetten van een Wi - Fi- thuisn…
Hoe het opzetten van een beveiligde draa…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je Shutdown een server in Dell …
·Verschillen tussen een Managed & een unm…
·Kan ik Cookies verwijderen ? 
·Hoe Plan & Bouw een Computer Network 
·Verbinding maken met draadloos internet …
·Hoe te mod_proxy configureren 
·Hoe u de HP Network Devices Ondersteunin…
·Hoe de Netgear WGR614v5 Wireless Router …
·Wat doen de knoppen op de voorkant van d…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com