Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Wat doen de knoppen op de voorkant van de Netgear WNDR3700 doen?
De WNDR3700 is een draadloze internet-router van Netgear . In juni 2011 is detailhandel voor $ 159,99 waardoor het een hogere - end home -router . Het kan HD-video en online games streamen en is geschikt voor grote huizen . Het heeft ook te maken met knoppen waarmee de gebruiker om een ​​verscheidenheid van functies te bedienen . Fabrieksinstellingen terugzetten
p Dit is een kleine verzonken knop . Om het te druk , dan moet u een dunne lange object in te voegen , zoals de punt van een balpen of een verbogen paperclip in de gemerkte gat. Nadat u op deze knop en houd deze gedurende een paar seconden zal de router al van de gewijzigde instellingen te wissen. Het zal zijn alsof het was net uit de doos . Dit is handig als uw router instellingen zijn beschadigd of zo veel dat de router niet meer goed functioneert .
Macht Button

Deze tuimelschakelaar regelt alle functies op uw gewijzigde router . Wanneer deze wordt ingedrukt , wordt de router ingeschakeld . Druk er nogmaals op en het zal pop uit en de router wordt uitgeschakeld als deze is losgekoppeld . Dit is handig voor het resetten van de router als het begint op de werking van uw netwerk nadelig kunnen beïnvloeden . Druk op deze knop en wacht enkele ogenblikken , zodat de router volledig stilgelegd. Druk nogmaals om de hardware en het draadloze netwerk opnieuw op te starten .
Wireless Button
p Dit is een rechthoekige knop gelabeld met een kleine draadloze symbool . Dit symbool ziet eruit als een stip in twee sets van de haakjes . Met deze knop schakelt draadloze mogelijkheden van de router . Druk er nogmaals op om uw Wi - Fi-netwerk te herstellen . Het heeft geen invloed op de macht van de router , dus dit is niet een manier om je netwerk te resetten . Schakelt zij het ​​slechts tot de toets opnieuw wordt ingedrukt . De lampjes op de voorzijde van de router zal knipperen als Wi - Fi is ingeschakeld en uitgeschakeld als Wi - Fi is uitgeschakeld .
" Push ' N ' Connect "

Dit is een rechthoekige knop naast de draadloze aan /uit knop . Het symbool afgedrukt op de voorzijde is gelijk aan zijn buurman , maar de draadloze symbool is kleiner en gelegen boven een kleine kubus . Deze knop maakt het mogelijk om eenvoudige toevoeging van " Push ' N ' Connect " - compatibele apparaten op uw netwerk . Door op deze knop en vervolgens initiëren van een corresponderende functie op het andere apparaat , zal het apparaat en de WNDR3700 met elkaar communiceren en een verbinding tot stand zonder dat u hoeft te zoeken naar beschikbare netwerken en het invoeren van een wachtwoord .
< Br >

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe je computers toevoegen aan…
·Hoe maak je een NetGear WNDR30…
·Hoe je het wachtwoord voor dra…
·Toegang tot een WiFi -antenne 
·Hoe maak je een 2Wire 1800Hg C…
·Hoe de WEP Wireless Key Krijg 
·Hoe kan ik de beveiliging op d…
·Hoe maak je een TRENDnet USB e…
·How to Set Up een router van B…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe configureer ik mijn laptop te werken…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
  Netwerken Articles
·Sociale problemen als gevolg van compute…
·Hoe je Wireless inschakelen in Windows X…
·Hoe maak je een Cat 5 fitting verbinden 
·Computer Definitie van Protocol 
·Hoe maak je een Wireless MAC-adres zoeke…
·Directionele antenne Tutorial 
·WPA Vs . WEP Key Time 
·Hoe te NMEA Output File Zinnen Lees 
·Wat is een Brocade -switch ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com