Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe te delen OS X Files met Windows XP
Windows en Mac OS zijn twee totaal verschillende besturingssystemen , en voor velen , kan het proces van het krijgen van de twee typen computers te netwerken met elkaar niet intuïtief . Echter, Mac OS ontworpen om de mogelijkheid om een ​​Windows werkgroep mee hebben , waardoor het mogelijk om bestanden tussen de twee delen . Configureer je Mac naar de Windows-werkgroep te sluiten , en dan ben je in staat om bestanden van de ene computer naar de andere delen zal zijn . Instructies
1

Zorg dat de Windows XP- computer en de Mac zijn aangesloten op hetzelfde fysieke netwerk , zoals via een netwerk- switch of router . Kopen van 2

Ga naar de Windows XP-computer . Klik met de rechtermuisknop op het pictogram ' Deze computer ' en klik op 'Eigenschappen'.
3

Klik op het tabblad " Computer Name " , dan registreren wat je naast het zien " Workgroup . " De naam kan zo simpel zijn als "WERKGROEP . "
4

Ga naar de Mac-computer en klik op het tandwiel - vormige "System Preferences " -pictogram op het dock . Als u het pictogram Systeemvoorkeuren hebt verwijderd , klikt u op het Apple-pictogram in de linkerbovenhoek van het scherm , klik op "System Preferences . "
5

Klik op het pictogram "Network " . Selecteer de verbinding die u gebruikt voor uw netwerk op de linkerkant van het venster , bijvoorbeeld " Ethernet ", klik vervolgens op de knop " Geavanceerd " .
6

Klik op het tabblad " WINS " aan de bovenkant van het scherm .
7

Klik op het vakje " NetBIOS Name " en typ de naam die u wilt gebruiken om je Mac te identificeren op het netwerk , zoals" MyMac . "

Klik 8 het vakje " werkgroep " en typ dezelfde werkgroepnaam ( bv. "WERKGROEP " ) die u op de Windows XP-computer .
9

Klik op ' OK ' en vervolgens op 'Toepassen'.
10

Klik op de " Show Alle " knop in de linkerbovenhoek van het venster en klik op ' Delen '.
11

Plaats een vinkje in het vakje naast" File Sharing . " Om een gedeelde map toe te voegen , klikt u op het pictogram " + " onder " Gedeelde mappen . "
12

Klik op de map die u deelt , klik op de knop "Opties " . Plaats een vinkje in het vakje " Deel bestanden en mappen via SMB " in en klik op ' Gereed '.
13

Sluit het venster " Systeemvoorkeuren " wanneer u klaar bent , en start de Mac . < Br >
14

Ga naar de Windows XP- computer , en dubbelklik ' Mijn netwerklocaties ' op het bureaublad . Klik op "Bekijk Workgroup Computers ' aan de linkerzijde van het venster . De Mac moet nu zichtbaar . Dubbelklik op het pictogram van de Mac naar de mappen die u hebt gedeeld zien . U kunt nu bestanden uit de gedeelde map op de Mac om de Windows XP-computer
15

bewegen . Druk op de Windows-logo en de toetsen " R " gelijktijdig om het " Uitvoeren" dialoogvenster . Typ " cmd " zonder aanhalingstekens in het vak en druk op " Enter " om de opdrachtprompt weer te geven .

Type 16 " ipconfig " in de opdrachtprompt en druk op " Enter ". Zoek het nummer naast "IP-adres " onder de netwerkverbinding die u gebruikt om de Windows XP- computer -netwerk met de Mac , zoals " Ethernet -adapter LAN-verbinding . " Het IP -adres is een reeks nummers , zoals " 192.168.0.1 . "
17

Ga naar de Mac . Klik op het menu " Go " aan de bovenkant van het scherm , en klik op ' Verbind met server . " Type " SMB ://" gevolgd door het IP -adres dat u in de vorige stap verkregen . De voltooide opdracht eruit zal zien " SMB ://192.168.0.1 " wanneer het klaar is .

Click 18 " Connect ". Een nieuw venster wordt geopend vragen om uw inloggegevens . Om toegang te krijgen tot een openbare gedeelde map , klik op " Gast " en klik op ' Connect '.
19

Selecteer de gedeelde map die u wilt verbinden en klik op ' OK '. Een nieuw Finder-venster geopend op de Mac met de gedeelde map die u hebt aangesloten . U kunt nu bestanden uit de gedeelde map op de Windows XP-computer naar de Mac

bewegen .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe het opzetten van een Windo…
·Hoe te Documenten Overdracht v…
·Hoe het opzetten van een gedee…
·Hoe de Microsoft Loopback Adap…
·Hoe u Windows DHCP configurere…
·Hoe je Route Een ad-hocnetwerk…
·Hoe maak je een AD Password Co…
·Hoe maak je een draadloos bree…
·Hoe het opzetten van een lapto…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een computer Kaper Stop 
·Hoe te Wildcard Maskers Bereken 
·DNS Lookup Protocol 
·Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
·Hoe je het Administrator-wachtwoord wijz…
·Hoe maak je een Fast Ethernet switch rou…
·Stappen om Subnetting een klasse 
·Is een netwerk kabel hetzelfde als een E…
·Hoe werkt een Promethean Board Aansluite…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com