Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Star netwerkprotocollen
In een ster -topologie , elk station maakt rechtstreeks verbinding met een centraal netwerk hub . Een netwerk is gebaseerd op een protocol , dat is een verzameling regels die gegevens communicaties . Zonder deze overeenkomst tussen de communicerende apparaten , zal er geen communicatie plaatsvinden . Deze regels omvatten specificaties die de kenmerken van een netwerk, zoals de toegangsmethode toegelaten regulering topologien , soorten bekabeling en snelheid van de gegevensoverdracht . De Ethernet , Fast - Ethernet , Local Talk , Token Ring , en Asynchronous Transfer Mode ( ATM ) zijn alle protocollen die een ster -topologie gebruiken . Ethernet

De meest gebruikte protocol , de Ethernet maakt gebruik van de toegangsmethode van Carrier Sense Multiple Access /Collision Detection , of CSMA /CD . Sinds de oprichting van de traditionele Ethernet in 1979 bij Xerox Palo Alto Research Center , hebben vier generaties werkelijkheid geworden . De oorspronkelijke Ethernet snelheid is op 10 megabytes per seconde ( Mbps ) met behulp van de twisted pair kabel , de 10Base - T , coaxkabel de 10Base5 , dikke Ethernet of thicknet en glasvezelkabel , de 10Base - F .

Fast Ethernet

Fast Ethernet heeft een verhoging van de transmissiesnelheid , een nieuwe standaard die 100 Mbps ondersteunt . Fast Ethernet vereist ook het gebruik van duurdere netwerk hubs en netwerkinterface kabels - categorie 5 twisted pair of glasvezel
Lokaal Overleg

Ontwikkeld door . Apple Computer , Inc , het Lokaal Overleg is het netwerkprotocol gebruikt voor Macintosh-computers . De Local Talk maakt gebruik van de Carrier Sense Multiple Access met Collision Avoidance ( CSMA /CA ) methode terwijl een computer signaleert haar intentie voorafgaand aan de feitelijke verzending te zenden . De twisted - pair kabel maakt gebruik van een ster -topologie . De versnellingsbak van Local Talk is 0,23 Mbps .
ATM

Asynchronous Transfer Mode
( ATM ) is een netwerkprotocol dat data met een snelheid van 155 zendt op 2499 Mbps. De ATM- protocol werkt met een ster -topologie , die gebruik maakt van glasvezel of twisted pair bekabeling , en stuurt de gegevens in kleine pakketjes van een vaste grootte . ATM ondersteunt de overdracht van verschillende media , zoals CD - kwaliteit audio en imaging .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe maak je een corrupte TCP /…
·Hoe vind ik wat Port ik gebrui…
·Hoe om te leren Cisco Online 
·Hoe maak je verbinding een CD …
·Hoe te Proxy prestaties Revers…
·Hoe maak je verbinding een pc …
·Hoe maak je een Windows NTP-se…
·Hoe maak je een netwerk snelko…
·Data Stream Protocol 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloos netwerk beveil…
Hoe maak je opnieuw configureren van een…
Hoe maak je Secure een Linksys Wireless …
Hoe het opzetten van een Wi - Fi- thuisn…
Hoe het opzetten van een beveiligde draa…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een netwerk wachtwoord wijzi…
  Netwerken Articles
·Hoe je Cisco IOS 1751 Installeer voor Ro…
·Hoe maak je Stuur een Opdracht om een ex…
·Hoe de Voice Gevoeligheid bij SGR Verand…
·Hoe de Ping in Battlefield 2 
·Hoe je draadloze instellingen uitschakel…
·Hoe maak je een VNC Port Zoek 
·5 Google Android Tips en trucs voor Ever…
·Hoe maak je een betere WiFi- signaal met…
·Hoe Network computer tot computer 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com