Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe Network computer tot computer
Als u nodig hebt om een computer te verbinden met een ander uit te wisselen bestanden of een printer delen , hebt u verschillende manieren om de taak te volbrengen . Als de computers zijn desktops en heb geen draadloze kaarten , wordt een bedrade aanpak vereist . Als de computers hebben draadloze mogelijkheden , de taak gemakkelijker en goedkoper . Microsoft Windows maakt het mogelijk om zowel in zijn netwerkmogelijkheden , en het setup- proces voor zowel Vista en Windows 7 is zeer vergelijkbaar . Instructies
draadloze ad hoc netwerken
1

Klik op " Start" en voer vervolgens " draadloze netwerken beheren " in het vak "Zoeken " . Dit zou wijzen op de link aan de bovenkant van de programmalijst " Draadloze netwerken beheren " . Druk op "Enter " om de draadloze dialoogvenster netwerkbeheer openen .

Klik 2 " toevoegen . " Dit begint het dialoogvenster om verbinding te maken met een draadloos netwerk handmatig .
3

Klik op de link om een ad hoc- netwerk, dat het dialoogvenster waarmee u het opzetten van een ad hoc -netwerk open te maken .
4

Lees het draadloze netwerk informatie . Klik op " Next " om het volgende dialoogvenster te openen .

Type 5 in een netwerknaam in het opgegeven gebied . Kies een willekeurige naam van het netwerk om te vermijden dat de oorlog - drivers of nieuwsgierige buren te identificeren als je het netwerk . Noteer de naam van het netwerk .
6

Selecteer een type beveiliging voor uw ad-hoc netwerk . WPA2 is de beste keuze voor de sterkste encryptie . Als een van de computers heeft een oudere versie van Windows , zoals Windows 98 of eerder , moet u WEP voor achterwaartse compatibiliteit te kiezen . Niet kiezen voor de " No security " -optie , of dat is precies wat je zal hebben - geen zekerheid
7

Voer een beveiligingssleutel voor encryptie doeleinden . . Hoe langer de sleutel , hoe beter , maar het minimum is acht tekens en het maximum is drieënzestig tekens ( WPA2 ) . Noteer de sleutel exact zoals u deze in te voeren , met aandacht voor het geval want het is hoofdlettergevoelig . De tweede computer zal deze beveiligingssleutel moet aan het netwerk toe te treden .
8

Vink het vakje aan om het netwerk op te slaan als u van plan om dit een permanente regeling te maken . Anders kunt u het vak leeg laat .
9

Klik op de knop " Next " , en Windows zal uw ad hoc netwerk maken met behulp van de bovenstaande informatie ingevoerd
10

. Zet de tweede computer , en zoek naar beschikbare draadloze netwerken . Je moet het netwerk die u in de bovenstaande stappen te zien . Selecteer deze , klik op " Connect " en voer de vereiste beveiligingssleutel . Windows automatische IP- adressering moet de computers automatisch te configureren voor toegang tot het netwerk . De standaard werkgroep voor nieuwere versies van Windows is " MSHOME , " en beide computers moeten in staat zijn om elkaar te zien op het netwerk .
Wired Netwerken
11

verwerven en vermogen van een netwerk -hub of switch .

Steek 12 het ene uiteinde van een LAN- kabel in netwerkinterface van elke computer en het andere uiteinde in een poort op de hub .
13

Windows automatische IP- adressering moet de computers IP-adressen configureren voor u , en de standaard werkgroep is " MSHOME " in recente versies van Windows .

Turn 14 op de eerste computer . Wanneer het licht op de hub poort dat deze computer is bekabeld aan begint te knipperen , weet je dat het is aangesloten .
15

Herhaal stap 4 met de tweede computer . Wanneer beide naaf knipperen , heb je een bedraad netwerk en elke computer moet in staat zijn om de ander te zien .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Wat Is OPC protocol ? 
·Hoe Network Bedrading Test 
·Hoe maak je een bekabeld netwe…
·Hoe te Superscope Verwijderen …
·Computer Networking Equipment 
·Hoe maak je een netwerk Split …
·Hoe u het register bewerken op…
·Hoe te Printers tussen XP & Vi…
·Hoe te verbinden twee computer…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe Network Twee Wireless Computers 
·Hoe kan ik dit oplossen een draadloze Pr…
·Hoe de bandbreedte van Wireless Lower 
·Hoe je NAT Fix Met Westell 
·Wat Is Wild Blue ? 
·Hoe je DSL Setup 
·Goede Online Games voor 9 -jarigen 
·De voordelen van het gebruik van een rou…
·Hoe u een Exchange Mailbox Maken 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com