Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe te verbinden twee computers & Bestanden opslaan
Als je wilt films , bestanden of muziek tussen twee computers in hetzelfde huis delen , moet u het opzetten van een thuisnetwerk . Als de verbinding is aangesloten via een modem , router , hub of switch , kan Windows de bekabelde verbinding detecteert , maar als het een draadloos netwerk , moet u deze opgeven als zodanig in het Windows-netwerk opties . Wat je nodig hebt Pagina 2 Ethernet -kabels
Draadloze router
Hub
Schakelaar
Toon Meer Aanwijzingen
Wireless
1

Open het " Start " menu en selecteer " Configuratiescherm " op de eerste computer . Kies " Netwerk en internet " en klik op de "Network and Sharing Center ' categorie .

Klik 2 " op Een verbinding of netwerk. "
3

Klik op " Opzetten van een draadloze router of access point . " Wacht tot het thuisnetwerk wizard te starten en volg de aanwijzingen. Herhaal deze stappen op de tweede computer .
4

Open de map die u wilt delen . Klik op de " Delen met " tab in de bovenste werkbalk en selecteer " Thuisgroep ( lezen /schrijven ) ' als u wilt toestaan ​​dat de gegevens in het bestand te worden bewerkt op de andere computer . Herhaal deze stap om bestanden van de tweede computer te delen .
5

Zoek de gedeelde map van de andere computer . Het wordt vermeld onder " Netwerk ", in " Computer " en in de " gedeelde map Documenten . " Deze nieuwe map zal de naam die u gaf in het netwerk wizard. Dubbelklik op de map om deze te openen en sleep een bestand van " Documenten " om deze gedeelde map op het bestand op te slaan op deze computer naar de andere .
Ethernet
6

Sluit het ene uiteinde van een Ethernet- kabel aan op de router of modem en het andere uiteinde aan op een computer . Sluit het uiteinde van een tweede Ethernet- kabel aan op de router of modem en sluit het andere uiteinde aan op de tweede computer .
7

Sluit een hub of switch aan de router of modem als er niet voldoende Ethernet-poorten zijn beschikbaar . Sluit een Ethernet- kabel aan op de poort op de router of kabelmodem en sluit het andere uiteinde aan haven een op de hub of switch .
8

Sluit het uiteinde van een tweede kabel aan op een Ethernet-poort op de hub of switch , sluit vervolgens het andere uiteinde aan op de eerste computer . Sluit een tweede kabel aan op een poort op de hub of switch en sluit het andere uiteinde aan op een Ethernet -poort op de tweede computer .
9

Draai de router , hub of switch en computers op .

10

Open het menu 'Start ' , klik op "Configuratiescherm " en vervolgens " Netwerk en internet . " Selecteer " Network and Sharing Center " en klik op " Een verbinding of netwerk. " Wacht tot de netwerk -wizard te starten . Voer een naam voor het netwerk en voor de computer , volg dan de netwerkinstellingen prompts . Doe hetzelfde op de andere computer .
11

Ga naar de map die u wilt delen en klik op de " Delen met " tabblad . Kies de " thuisgroep " optie die het beste past bij uw behoeften . Doe hetzelfde aan de andere computer .
12

Open de gedeelde map weer en zoek de gedeelde map van de andere computer . Sleept u een bestand dat u wilt opslaan op de andere computer in deze map .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Het opzetten van een draadloos…
·Hoe te bekijken Computer Work …
·Hoe maak je een CAT 5 Crossove…
·Hoe kan ik bekijken Andere com…
·Hoe maak je een gebruikerswach…
·Heb ik een afgeschermde LAN- k…
·Hoe een SSRS rapport publicere…
·Hoe Laptop Start Met Microsoft…
·De voordelen & nadelen van Win…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Ethernet -controller dri…
·Zelfgemaakte WiFi Extender 
·Hoe maak je een laptop Herken een WiFi-v…
·Hoe je Virtual Connections Maak in een I…
·Hoe maak je extra FTP-accounts maken in …
·Waarom is mijn downloadsnelheid Langzame…
·Netwerken & Distributed Systems Security…
·Hoe maak je een Ethernet -connector Wire…
·Hoe de Ethernet Card inschakelen en uits…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com