Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe Laptop Start Met Microsoft Remote
Microsoft Remote Desktop is een programma dat wordt gebundeld met Windows XP Professional , Vista Professional en Ultimate en Windows 7 Professional en Ultimate . Het staat een geautoriseerde computer op afstand om een andere computer . Op beide computers moet het Microsoft -programma Remote Desktop geïnstalleerd , beide moeten worden uitgevoerd en beide moeten worden aangesloten op ofwel een DSL-of een kabel lijn . Instructies
1

Zoek het IP-adres van de laptop , evenals de gebruikersnaam van de beheerder en het wachtwoord . Deze is nodig om een verbinding tot stand en de beheerder zal hebben die informatie beschikbaar is .

Turn 2 op beide computers . Open het "Configuratiescherm " op de computer benaderen . Dit is de computer die wordt gebruikt om de laptop . Klik op "Systeem . " Dit opent een nieuw venster . Klik op " Geavanceerde systeeminstellingen ", die zal openen "System Properties . " Eenmaal in het dialoogvenster Systeemeigenschappen op "Remote ".
3

Klik op " verbindingen toestaan ​​van computers waarop Extern bureaublad met Network Level Authentication " in het gebied genaamd " Remote Desktop . " Deze optie biedt het hoogste niveau van beveiliging . Als u wenst een minder beveiligde verbinding , klikt u op " verbindingen van computers met een versie van Extern bureaublad toestaan ​​. "
4

Klik op " Gebruikers selecteren " en gebruikersaccounts toevoegen vanaf elke computer die u wilt in staat zijn om verbinding maken met de Remote Desktop Access Computer . Als u wilt zijn uiterst veilig , alleen de gebruiker van de laptop wordt benaderd selecteren . Sluit alle vensters door te klikken op " OK " elke keer . Herstart de computer .
5

Ga naar de laptop die op afstand worden benaderd en ga naar " Configuratiescherm . " Van daar , klikt u op " Systeem en onderhoud " en ga naar het tabblad "Systeem " . Eenmaal in het dialoogvenster Systeemeigenschappen op "Remote Settings . " Dit opent het " System Properties " dialoogvenster . Klik op " Remote Desktop , " en klik op "Toestaan ​​alleen verbindingen van computers met Extern bureaublad met verificatie op netwerkniveau . "
6

Klik op " Select Users ' en typ de naam van de gebruiker die u wilt hebben toegang tot de Remote Desktop . Klik op "Add " en onder " Gebruikers of groepen selecteren ", typt u de gebruikersnaam die je wilt toevoegen in het vak ' Geef de objectnamen op " . Herstart de laptop .
7

Ga naar de computer die op afstand toegang krijgt tot de laptop en start het programma met het label " Remote Desktop " uit het menu "Start " . Wanneer het programma Remote Desktop begint , legt zij een dialoogvenster dat zal vragen om het IP-adres van de laptop . Typ het IP-adres . Het zal dan vragen om de gebruikersnaam en het wachtwoord van de laptop beheerder. Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord . De twee computers zijn nu aangesloten en de laptop kan op afstand worden bekeken.

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Voordelen en nadelen van Radio…
·Hoe het opzetten van een Micro…
·Hoe te Redundantie bouwen voor…
·Hoe kan ik een Dell Server Rec…
·Hoe te gebruiken NTP 
·Hoe te versturen Gepersonalise…
·Het opzetten van snelle thuisn…
·Wat zijn de functies van een n…
·Hoe Hook Twee 48 - Port Netwer…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe je meerdere computers aansluiten op …
·Hoe een IP- adres verkrijgen voor Comcas…
·Hoe Gratis Wereld gebruiken Inbellen VoI…
·Hoe kan ik mijn Dial Make Up Sneller gra…
·FIP Protocollen 
·Hoe te verbinden twee computers met een …
·Hoe mensen Kick Off Network Magic 
·Security Risk van draadloze netwerken 
·Netgear WGR614 Wireless Problemen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com