Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe kan ik mijn Dial Make Up Sneller gratis
Vergeleken met de breedband snelheden die vandaag de dag het internet domineren , dial - up is een zeer trage internetverbinding . Het is echter nog steeds gebruikt in afgelegen gebieden waar breedband ( bijv. DSL en kabel ) is beschikbaar . Het internet heeft gevorderd tot meer interactieve mogelijkheden , zoals hoge - resolutie afbeeldingen en video's , complexe flash animaties , die dial - up internetverbindingen niet goed kan weergeven . Terwijl je zeker niet kan verhogen dial - up snelheid en prestaties met die van breedbandverbindingen , kan een paar tweaks verhogen display en snelheid van het netwerk . Instructies

Sluiten extra browservensters 1 u hebt geopend . Veel extra browservensters verbruiken volumes van systeembronnen ( RAM ) en veroorzaken dial - up internetverbindingen te vertragen . Je moet ook extra programma's die aan het draaien om geheugen te besparen sluiten . Kopen van 2

Zorg ervoor dat de maximale snelheid is ingesteld op uw modem . De maximale snelheid voor veel dial - up modems is 56K . De meeste nieuwere modems de maximale snelheid te selecteren automatisch . Voor oudere modems , de instellingen wijzigen met het hulpprogramma dat wordt geleverd met de modem .
3

Optimaliseer uw computer door het uitvoeren van virusscans en verwijderen van schadelijke bestanden zoals virussen en Trojaanse paarden die kunnen interfereren met het systeem onderdelen en vertragen de prestaties .

Download 4 en installeer sneller web browsers zoals Opera of Mozilla Firefox . Net als de meeste webbrowsers , ze zijn gratis en omvatten verbeterde codering technologie waarmee pagina's te openen en sneller weer te geven dan andere web browsers zoals Microsoft Internet Explorer .
5

Schakel alle onnodige plug - ins ( bijv. extra hulpmiddel staven ) van uw webbrowser , ze verbruiken de systeembronnen en kan worden afgeschaft . Plug - ins uitschakelen is afhankelijk van de browser die u gebruikt , maar het kan in het algemeen worden uitgevoerd vanuit het menu "Extra " .
6

Schakel uw web browser pop - up blocker . Pop - up blockers in veel gevallen voorkomen dat websites niet goed weergegeven , wat zeer nadelig is bij het gebruik van dial - up verbindingen . Afhankelijk van de browser die u gebruikt , kunt u de pop - up blocker uit het menu "Extra " uitschakelen .

Helder web browser cache en geschiedenis 7 regelmatig om rommel die systeem-RAM verbruikt zonder verwijderen extra voordeel voor het computersysteem . Hoewel dit is afhankelijk van de browser die u gebruikt , over het algemeen kunt u deze taak wilt uitvoeren van de voorkeuren van uw browser of opties console .
8

Schakel webpagina beelden . Hoewel dit zeker zal stimuleren browsen snelheid op een dial - up systeem , het is ook onwenselijk omdat je niet in staat zijn om browser beelden te zien . Het is een geweldige versnelling optie als u alleen geïnteresseerd zijn in het bekijken van de tekst . Voer deze taak uit zowel de voorkeuren of opties console op uw webbrowser .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Wachtrijtheorie en Computer Ne…
·Hoe maak je een website met be…
·Hoe om te netwerken met andere…
·How to Set Up een CompUSA Rout…
·Hoe maak ik een nieuwe ASP.NET…
·Hoe opzetten van uw eigen Web …
·Hoe maak je een Microsoft Vist…
·Hoe te verbinden een laptop me…
·Hoe naar Taken synchroniseren …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe om te gaan Van WEP naar WPA2 
·Software naar Setup Linksys Wireless 
·Bandbreedte capaciteit van Fiber Optic C…
·Hoe te Televisie Toegang gratis op uw co…
·Is gebruik van een draadloze repeater of…
·Hoe je je IP veranderen naar een specifi…
·Hoe een Cat5 netwerkkabel 
·Hoe maak je een Cisco 2610 Terminal Serv…
·Hoe kan ik een laptop Router & Broadcast…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com