Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Soorten Remote Access voor gebruikers in een netwerk
Toegang tot bestanden op afstand is een noodzaak sinds het begin van de netwerken en echt is de reden achter hen . Met moderne breedband technologieën , kunnen de gegevens zo snel worden overgebracht dat we in kunnen loggen op onze huidige desktops en maken ze halverwege rond de wereld --- zodat we kunnen krijgen werk gedaan alsof we zitten in het kantoor . Er zijn verschillende manieren om dit en vele gebundeld met het besturingssysteem te bereiken . Functie

Toegang op afstand
kan worden beschouwd als de ontsluiting van de functies van uw computer via het internet . Voor toegang tot bestanden , het file transfer protocol of FTP ( SFTP voor veilige overdracht ) werkt prima . Voor het navigeren op de command -line en toegang tot bestanden en console - gebaseerde applicaties , dan telnet ( ssh of secure shell voor encryptie ) werkt perfect . Als remote desktop is een noodzaak , dan is er VNC ( Virtual Network Computing ) dat een volledig scherm en afstandsbediening van uw bureaublad mogelijk maakt .
Soorten

FTP en Telnet
komen in tientallen smaken en contexten . Remote viewing is echter meestal het beste wanneer die door het besturingssysteem . Met zowel Mac OS als Windows ( na XP ) , kunt u gewoon in staat Remote Management of Remote Viewing van de instellingen . Het creëren van een profiel op uw router om inkomende verbindingen toe te staan ​​, zou u dan toegang tot het bureaublad van uw computer thuis op afstand via het internet of via uw thuisnetwerk vanaf een andere machine . TightVNC en RealVNC zijn opties van derden om het opzetten van een remote viewing verbinding en komt gebundeld met een aantal andere functies .
Overwegingen

Omdat met behulp van remote desktop aan bekijk uw machine via een netwerk vereist een behoorlijke hoeveelheid bandbreedte , in gedachten houden dat je nog steeds basisfuncties kan uitvoeren via de terminal ( telnet , SSH ) en FTP ( of SFTP ) . De bandbreedte wordt gebruikt , vooral in een hoge - resolutie -modus , kan een ernstige belasting voor eventuele beperkingen bandbreedte die u zou kunnen hebben op uw internetverbinding te zetten . Op de top van dat , zal grafisch - intensieve programma's zoals image - editing software en games niet werken meestal via een verbinding op afstand en kan zelfs vertragen de verbinding met een punt dat het onbruikbaar is .
Voordelen

Remote access oplossingen
, vooral als het gaat om het beheer van het dossier , kan geven gebruikers de mogelijkheid om hun gegevens vanaf elke locatie ter wereld toegang via het internet . Het opzetten van een beveiligde verbinding op afstand , zowel via OpenSSH ( een gratis shell server ) of via TightVNC ( een gratis remote viewing server ) is pijnloos en eenvoudig , meestal vereist weinig technische know-how . Met behulp van een remote desktop kunnen gebruikers helpen om applicaties die niet voorzien in een over-the - internet -interface .
Potentieel

bandbreedte blijft uitbreiden controleren of bewaken , vooral met de implementatie van WiMAX en 4G/LTE technologieën , remote interactie met onze computers zal blijven gemakkelijker en eenvoudiger geworden . Al , kunt u op afstand veel van de bestanden openen op uw huis of werk -server via een BlackBerry en de iPhone heeft een applicatie genaamd LiteVNC voor het bekijken van uw bureaublad via het mobiele netwerk . Deze technologieën zijn het omkeren van de rol van de opslag in dat gebruikers niet langer nodig om een grote capaciteit iPod uitvoeren als ze toegang tot alles op hun computer thuis , of werknemers niet langer een grote harde schijf in een laptop nodig hebben als ze allemaal kunnen toegang hun dossiers over-the - air van hun netbook .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Faxen Opties voor DSL 
·Hoe je uitschakelen Proxy inst…
·Hoe te delen Wi - Fi via Bluet…
·Type Netwerk Structuur Grondsl…
·Hoe je emotie pictogrammen Het…
·Wat zijn drie voordelen van e-…
·Hoe de fabrieksinstellingen te…
·Wat zijn de functies van een P…
·Hoe kan ik mijn Dial Make Up S…
  Related Articles
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
De aard van de Wireless Security Threats…
Hoe kan ik Remote Access My Home Router …
Hoe de beveiliging van een draadloos net…
Hoe maak je een WiFi -antenne Make Out v…
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
  Netwerken Articles
·Hoe te gebruiken Net Send to Computer Be…
·Handmatig Breng een Groepsbeleid 
·Hoe een Computer Network Hub Kies 
·Doelstellingen van 3G Als een Market Lea…
·Remote Administration Protocol 
·Hoe te IIS 6.0 Problemen 
·Hoe het opzetten van een DSL -modem met …
·Problemen oplossen voor een Motorola SUR…
·Hoe maak ik een 7916 -uitbreidingsmodule…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com